la recomandarile unor prieteni, am reusit sa ajung luna aceasta la Dalboka, deja celebra ferma de midii. inainte de tot, doresc sa specific ca nu am fost o fana a fructelor de mare pana sa ajung in acest loc minunat. si pentru ca din pacate, gustul nu poate fi descris in cuvinte sau imagini, mai repede va sfatuiesc sa ajungeti acolo de indata ce se iveste ocazia.
restaurantul nu este unul de lux, nu va asteptati sa gasiti local de 5 stele insa mancarea de acolo este de excelenta, servirea deasemenea de nota 10 - ospatarii inteleg engleza si/sau romana.
garantia ca mancarea este proaspata este data de gustul minunat al midiilor pentru care am facut o adevarata pasiune. garantez ca scoicile congelate vor parea oribile dupa aceasta experienta.
Trimis de mara300 in 16.04.11 23:32:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mara300); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna @mara si bine te-ai atasat comunitatii AFA!
Imi poti spune daca erau multe persoane in restaurant, daca se mai merge pe sistem "rezervare' si daca restaurantul de vis/a/vis era la fel de ocupat? Multumesc anticipat.
Vrem si noi sa mergem cateva zile la aici si bineinteles sa trecem pe la acest restaurant. Spune-mi te rog cum a fost cazarea si cum ai platit? Cu euro sau leva?
Stii cumva vreo pensiune in zona?
Multumesc,
[@DUDU]: Cazare am gasit in Balchik, nu stiu daca mai era si in alta parte m-a interesat doar Balchik pentru ca merita vazut.
Cazarea a fost chiar ok raportat la pretul de 25 euro pe noapte in hotel de 3 stele, ce nu mi-a placut a fost ca nu aveau terminal POS si nu am putut plati cu cardul.
Atat la hotel cat si la restaurant se platea cu euro si leva. este recomandat sa aveti leva schimbat la o casa de schimb/banca deoarece la restaurant se pierde din cauza cursului lor.
[@pepsi70ro ]: Buna,
nu as putea sa iti spun daca este nevoie de rezervare. noi am fost duminica si luni-luni am fost singurii clienti (in fiecare zi la cate un restaurant) si am gasit locuri fara probleme. trebuie tinut cont insa ca am fost intr-o perioada "moarta" cand era frig si nu erau prea multi turisti.
ideea e ca inainte de a pleca din Brasov am incercat in repetate randuri sa facem rezervare la numarul de pe site dar nu a raspuns nimeni.
@mara300, eu cred ca vei gasi locuri - cu rezervare sau nu, n-am auzit pe nimeni care sa nu manance acolo. Apoi vis/a/vis exista un alt restaurant tot cu specific pescaresc, deci nici o sansa sa plecati flamanzi. Distractie placuta!
- Dec.2023 Alertă! Dalboka, nu! — scris în 14.08.24 de cazacualin din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Nu mergeti! — scris în 16.08.23 de ux130364 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2023 Ultima experienta la Dalboka — scris în 05.08.23 de ux130156 din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2023 Dezamagitor — scris în 02.04.23 de ux128785 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamăgire — scris în 26.06.22 de corelia din MANGALIA - nu recomandă
- Jul.2021 Dalboka - groaznica experiența — scris în 11.07.21 de cristinaion din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Nimic extraordinar — scris în 23.06.21 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă