Revelion Antalya
Buna seara. Inainte de a alege revelionul in turcia am cautat impresii despre acest hotel iarna si nu am gasit nimic. Deci m-am hotarat sa scriu eu pentru cine doreste sa plece iarna in Antalya. Precizez ca am fost a 6 -a oara in Turcia, niciodata iarna. Timpul a fost placut, marea frumoasa, soare fara vant, o placere pentru plimbari pe malul marii.
Despre hotel acum. Am fost destul de dezamagiti de uai la un hotel in lara cotat cu 9 pe booking. Mult mai slab decat orice alt hotel vara. Mancare f putin variata, sucuri mai deloc, bautura alcoolica destul de inexistenta. De ex pe 1 panar de martini cereau 7 eur. Repet UAI. Mi s-a parut cam penibil. Un alt minus dupa parerea mea a fost faptul ca piscina interioara avea apa rece. Pai iarna cand nu te poti bucura de piscinele de afara macar de cea interioara ar fi fost cazul sa se bucure si copilul meu. Animatia foarte slaba spre deloc.
Nu as mai merge niciodata iarna in Turcia.
Am uitat sa spun ca am fost cu avionul cu escala in istambul. Alta experienta nefericita deoarece turkish a anulat cursa la care eram noi si in loc de ora 11 ziua am ajuns la hotel la 9 seara. Caz fericit fata de altii ce au ajuns la 3 dimineara a doua zi
Trimis de SIM72 in 22.01.17 20:10:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SIM72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@SIM72:
”Precizez ca am fost a 6 -a oara in Turcia
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 72&ridAnt=75945
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Fame Residence Lara, LARA-KUNDU" (deja existentă pe sait)
@SIM72: ai făcut foarte bine că ai împărtăşit cu noi această experiență a ta!
Este bine de stiut ce ne asteaptă in cazul in care exista aceasta dorintă din partea cuiva! Regret faptul că a fost sub aşteptări si te cred, pentru ca ai o experientă se pare vis a vis de Antalya! Oricum cineva avea dreptate când spunea ca " vara nu-i ca iarna" sau invers????????????!
Sa stiti ca in Antalya vara nu este ca iarna! Este absolut normal un hotel sa aiba anumite standarde vara cand functioneaza aproape la capacitate maxima si diferit iarna, cand gradul de ocupare poate fi si de doar 20%.
Presupun ca si pretul pe care dvs l-ati platit de revelion a fost mult mai mic decat daca ati fi mers vara.
Cand am citit titlul articolului dvs ma gandeam ca o sa mentionati putin si despre petrecerea de revelion, cum a fost, eventual sa adaugati si cateva poze...
Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, ca si pentru sfaturile lamuritoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.
- Jul.2024 Fame Residence Lara un hotel bunicel — scris în 03.08.24 de tabache din BACAU - nu recomandă
- Aug.2021 Cea mai dezamagitoare experienta — scris în 01.08.21 de ux121451 din BUCURESTI
- Jul.2019 Turcia - 2019 — scris în 06.07.19 de valisn din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Nu recomand acest hotel — scris în 19.07.18 de Angelo 1971 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Sejur cu doi copii sub 3 ani — scris în 30.06.17 de Raluca2006 din OTOPENI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Un concediu reusit — scris în 20.09.11 de robpetrache din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 ORIBIL; JALNIC — scris în 14.06.11 de bobp din BACAU - nu recomandă