O experienta, nu doar cazare
Acest hotel este special creat pentru cei mici :)... incepand de la costumatiile personalului, pana la felul in care sunt decorate camerele, totul ne duce cu gandul la copilarie.
aquapark ul este fabulos, cu 3 tobogane de difetite dimensiuni, apa destul de calduta. Costul unui prosop pt piscina este doar 2 euro si il poti pastra pe toata durata sejurului. In cazul in care camera nu este gata cand ajungi, iti poti lasa bagajul intr un seif, o idee f buna, iar acest serviciu este complet gratuit.
Un autobuz vine exact in fata hotelului la fiecare 15 minute si are drept destinatie finala parcurile disney.
Dun punctul meu de vedere acest hotel a metitat fiecare banut, si m as reintoarce oricand cu drag aici.
PS Nu ratati pizza, e DELICIOASA!!!
Trimis de PIQIU in 01.03.15 18:53:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FRANȚA. A mai fost în/la: Paris
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (PIQIU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Unde este experiența, deoarece, în cele 4 paragrafe (+P. S. -ul gastronomic), eu nu văd decât (vag) cazarea?
- Sep.2017 Super la pret bun — scris în 12.09.17 de bogdan78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Mami, aici e Disneyland-ul... ? — scris în 23.01.17 de ioana74 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Hotel bun, problema cu transport — scris în 18.09.13 de AML din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2007 Langa Disneyland — scris în 14.09.09 de lalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ