Croaziera din Nidri - vapor ODYSSEIA
Am avut o experienta foarte frumoasa pe acest vapor Odysseia intr-o croaziera din Nidri in jurul Lefkada, a fost ceva special, autentic grecesc.
Capitanul este sufletul distractiei, tot timpul prezent intre turisti, echipajul este profesionist, discret si pregatit toata ziua pentru mofturile noastre :)
Peisajele si plajele au fost ceva deosebit. A fost foarte buna mancarea, s-a facut la gratar pe o insula unde am oprit vreo 2 ore, a fost foarte multa, abia am mancat, s-au facut si portii in plus gratis in caz ca cineva nu era satul. Am cerut special peste si a fost foarte buna, la fel si Souvlaki, ce era in meniu.
Dupa masa am primit sucuri, dar mai ales un vin alb sec foarte bun. Am ales vaporul asta pentru o experienta mai intima, fata de vapoarele cu 500 pasageri care mai aveau croaziere in port. A fost perfect!
Translatoarea era romanca din Braila - Cosmina, si a tradus in 3 limbi: engleza, italiana si romana (eram mai multi romani decat vorbitori de engleza :) Recomand cu caldura!
Trimis de AncaTM in 21.08.14 23:58:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AncaTM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AncaTM: Ai putea să ne spui care a fost preţul acestei croaziere (de persoană) şi cât a durat?
@iulianic: Am platit 35eur/pers, am plecat din Nidri la 9:30 si ne-am intors la 17:30. La vapoarele mari costa 20eur/pers excursia, dureaza tot 8 ore. Am ales vaporul asta din 2 motive: este autentic grecesc si iau max 80 persoane la bord, iar al doilea motiv a fost meniul pentru ca au fost singurii dispusi sa ne faca peste, in plus toata mancarea a fost gratar pe plaja. Meniul standard este Souvlaki, am inteles ca a fost bun, dar noi nu mancam decat carne de peste. Am mai fost in croaziere cu vapoare si cautam vapoarele mai mici, locale, experiente mai intime (vaporul este construit dupa planurile unei nave de razboi antice grecesti). Vacanta placuta!
Mutat în rubrica "Excursii opționale din Lefkada, LEFKADA" (nou-creată pe sait)
Buna! AI putea sa imi spui unde anume a oprit vaporul? Multumesc
- Jul.2019 Egremni, plaja simbol a Lefkadei — scris în 19.08.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Olive Museum — Fabbrica din Syvros Lefkada! — scris în 23.07.19 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Croaziera cu Makedonia Palace — scris în 19.07.19 de indiralisa_26 din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Zbor cu parapanta — scris în 23.06.19 de susu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Cascada Dimosari și Cape Lefkatas cu Doukato Lighthouse (Farul Doukato), alte călătorii frumoase pe insulă — scris în 07.08.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- May.2018 Excursie pe mare cu Makedonia Palace — scris în 25.02.19 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Ce puteți vedea pe insulă când nu prea e vreme de plajă — scris în 25.09.17 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ