Hotelul este situat la capatul statiunii Nei Pori, intr-o zona foarte linistita, la 2 minute de mers pe jos de plaja, cronometrat din receptie pana la intrarea pe nisip.
Pentru noi a fost un plus asezarea hotelului, intrucat plaja nu a fost aglomerata, dar acest lucru poate constitui un dezavantaj pentru cei care nu iubesc plimbarile, intrucat zona animata a statiuni este la polul opus.
Conditiile de cazare sunt foarte bune, camera suficient de mare, balcon generos singurul minus il constituie cabina de dus foarte mica (cea mai mica pe care am intalnit-o).
Personalul foarte serviabil, cazarea s-a facut la ora promisa, fara reprosuri.
Curatenia s-a facut zilnic chiar daca uneori la ore nepotrivite, asternuturile s-au schimbat de doua ori in timpul sejurului iar prosoapele la 2-3 zile.
Masa (am avut demipensiune) multumitoare dar fara a excela din nici un punct de vedere. Aceasta situatie am mai intalnit-o in Grecia continentala la unitatile de cazare care aveau putine camere (Evdion are doar 30 de camere).
Plaja face toti banii, intrarea in mare foarte lina, ideala pentru copii. Sezlongurile si umbrela contra cost, in schimbul a 7 euro perechea primeai si 2 frape-uri si apa plata aferenta.
Piscina foarte mica, semana mai mult cu un lighean, nu foarte intretinuta si fara prea multi amatori desi deservea 3 hoteluri.
Per ansamblu recomand doar pentru amplasament (lipsa vacarmului) si plaja.
Trimis de z_claudiu in 14.07.14 20:04:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (z_claudiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX: am verificat pozitionarea hotelului pe harta, este foarte corecta, puteti valida fara probleme coordonatele GPS
- Jul.2019 O locatie perfecta — scris în 04.01.20 de Linu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ