Europa park, la 15 grade C, pe ploaie, nu foarte aglomerat (max. 30 min de stat la rând, doar pentru coastere).
In cele 12 ore cât am stat aici ne-am bucurat ca niște copii și ne-am dat in tot ce ne-a dorit sufletelul.
Personal, mi-au placut Arthur (2016) și Voletarium (2017), care are efecte 4D.
In Voletarium, zbori deasupra lumii, spargand norii, ajungând pe crestele munților cu zăpadă sau pe campuri cu miros de flori, trecând prin orașe cunoscute ale lumii. Efectele sunt senzaționale, cu aer rece sau cald și mirosuri specifice fiecărei zone, coborând sau urcând cu viteză mare, având senzația că te atingi de creste sau că plonjezi in apă.
In Arthur m-am dat de vreo 5 ori, spre sfârșitul programului fără a sta la coadă, ultima tură fiind întrebați, în glumă, daca mai vrem.
Despre coastere, băieții au spus că sunt fantastice, în special Blue fire, Wodan (viteza), Silver star.
Trimis de geani anto in 24.09.17 17:22:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geani anto); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.26445400 N, 7.71883200 E - neconfirmate încă
- Jul.2020 Cu bicicletele in Europa (1) — Europa Park + Rulantica Park — scris în 17.07.20 de Aniram din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Adrenalina la maxim — scris în 22.07.18 de Gegiana din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Superb — scris în 07.06.18 de cata_mincu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Europa park — scris în 27.05.18 de Nimic din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Superb!!! — scris în 16.08.16 de marinica 1976 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Europa Park si imprejurimi — scris în 27.06.16 de dani din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 EuropaPark - excelent parc de distractie — scris în 05.07.15 de fara.nume* din BUCURESTI - RECOMANDĂ