ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.09.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 09.05.08
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 6 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Septembrie cu Estelle

TIPĂREȘTE

Anul acesta Grecia pentru noi, a insemnat hotel Estelle; anii trecuti, tot plimbandu-ne prin Gerakini, am servit masa la restaurantul acestui hotel, ,,Cook art" pe numele lui si credeti-ma, bucataria este ridicata la rang de arta. Deci ne-am propus, vazand si alte impresii, sa stam anul acesta aici si nu am regretat;

Hotelul este situat aproape de centrul statiunii, la 100 m. de mare, traversezi doar ingusta strada ce stabate statiunea si esti pe nisipul excelent, cu granulatie fina, cum doar in Psakoudia am mai vazut.

Panta marii este foarte lenta, astfel ca trebuie sa mergi 50-70 m sa-ti ajunga la piept.

Hotelul are 1 etaj, noi am ales la parter, cu vedere la livada de maslini; curatenie se face zilnic, lenjeria se schimba la 2 zile; patul este confortabil, am fi dorit matrimonial dar camera aleasa a fost dotata cu 2 paturi asa ca am ramas aici.

Impresia generala a fost de familiaritate, hotelul nefiind foarte mare, fiecare se cunostea cu fiecare, bucatarul-patron a invatat foarte repede preferintele fiecaruia si ne-a rasfatat cu ce avea mai bun si proaspat; intrebam in primele zile ce avem la cina, raspunsul era invariabil ,,ce ne ofera marea astazi", asa ca am renuntat sa-l mai intrebam si-am mers pe mana lui... o mana de maestru! Supa de limba de mare, excelenta! Calamarul umplut cu feta, ardei rosu si surimi stropit cu ulei de masline cu pipeta-un deliciu! Papoutsakia, papuci din vinete umplute-excelente! si lista continua... adevarat ,,cook art" numele restaurantului.

Micul dejun este indestulator desi nu este bufet suedez; exista 5 meniuri care se ruleaza zilnic; nici cina nu este bufet suedez, dar mancarea este destula si de calitate, cum spuneam mai sus.

Hotelul si restaurantul este administrat de Iannis si Manolis, propietarii locului, familia fiind una din cele mai vechi din Gerakini, 200 de ani in urma...

Iannis se ocupa de hotel, Manolis de bucatarie si cooking, in timpul liber vorbitor de limba romana :). Din discutia mea cu el s-a dovedit ca este un admirator al tarii noastre si un vizitator fervent...

Una peste alta vacanta a fost o reusita, speram sa revenim.


[fb]
---
Trimis de michirec in 24.09.16 17:32:17
Validat / Publicat: 24.09.16 20:13:43
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Toata Sithonia.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2592 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

2 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (michirec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P07 Toata lumea calca cu frica pe aici...
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20900 PMA (din 24 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

2 ecouri scrise, până acum

Tanyla
[26.09.16 16:04:07]
»

Frumos... am fost si eu acolo... m-a napadit nostalgia... cativa ani la rand am revenit acolo pentru plaja si mai ales pentru restaurant. Pe vremuri era pizzerie, aveau si mancare traditionala, Iannis se ocupa de hotel, iar Manolis era Master Chef la fostul Hotel Gerakina Beach. In timp au modernizat restauralnul, si acum Manolis gateste dumnezeieste pentru propriul restaurant. Ca fapt divers Iannis este inginer, telekom parca...

mishu
[17.10.16 12:03:11]
»

@michirec: O recomandare foarte buna, felicitari, votat cu placere.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
mishu, Tanyla
Alte impresii din această RUBRICĂEstelle Hotel:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.049633026123047 sec
    ecranul dvs: 1 x 1