Peninsula este minunata, am facut o croaziera pe mare la muntele Athos, am vizitat mai multe obiective turistice, peisajul este superb. Am fazut delfini,si multe meduze imense, calamari si multe altele.
Cu masa a fost ok, fructe, o brutarie cu paine calda si mici delicatese de patiserie, totul a fost ok ne vom intoarce cu drag si la anul.
Am fost cazati la Hotelul Estelle la care serviciile sunt exceptionale, patroni acestui hotel sunt foarte prietenosi si dornici tot timpul sa ne satisfaca orice doleanta, camerele sunt spatioase, curatenie ireprosabila la 2 zile, curtea din spate foarte mare cu flori, trandafiri, si o livada de masline.
Dimineata serveam micul [dejun] la hotel care a fost f.f ok,
Plaja a fost la 20 m de hotel,
Am facut numeroase calatorii, pe bratul Sidonia totul a fost minunat. Seara serveam masa la una dintre tavernele din Geralkini, multe magazine de o parte si de a alta a statiuni.
Am gasit cam la 20 km un magazin de tip LIDL unde preturile eram ok cam ca la noi, dar si in statiune era un supremarket unde preturile erau ok.
In concluzie vom reveni ori de cate ori vom avea ocazia.
Trimis de adriana/cosmin in 06.10.10 12:16:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: nikiti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adriana/cosmin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
nu reiese una ai stat, pe unde ai fost, ceva impresii, prea putin scris despre o destinati turistica extrem de importanta...
@adriana/cosmin, bine ati veniti si va multumim ca ne-am scris impresiile voastre de vacanta!
Avem insa o intrebare: despre ce loc anume ne scrieti si carei locatii ati atribuit notele? (avem deja definite mare parte din destinatiile din Halkidiki si am dori sa mutam acest review, dar nu prea stim unde
Pentru viitor, dupa ce va famiarizati un pic cu site-ul, ar fi indicat sa scrieti despre insula/peninsula/oras intr-un review, iar despre locatie/vila/hotel separat, putand astfel sa punctati pe fiecare din destinatii in parte.
In cazul in care mai sunt intrebari, cu un simplu click pe username-ul oricarui wm[99 si 22 pe Grecia], veti putea gasi raspunsul oricarei neclaritati.
Mutat la rubrica "Descopera Halkidiki" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
ce anume te intereseaza mai precis, mai bine bv la tel
@adriana/cosmin: Am vazut ca ai editat si prin completarile aduse ai rasspuns la o parte dintre intrebarile (scrise & nescrise).
Spune-mi te rog - e vorba despre Hotel Estelle din Gerakini? click aici
Te intreb pentru ca avem deja o rubrica dedicata acestui hotel pe site - ba chiar si cateva imrpesii de acolo - click aici.
Daca e vorba despre acest hotel, as muta review-ul tau in acea rubrica.
Ok, multumesc
Review-ul a fost relocat in rubrica dedicata hotelului Estelle [Gerakini]
M-AI AM DE FACUT UNELE CORECTRII DE EX O VIRGULA S-AU UN SPATIU NU STIU CUM SA FAC
1) NU mai scrie folosind exclusiv majuscule
2) poti face corecturi prin functia EDIT, disponibila timp de 30 minute (mi se pare) de la postarea review-ului
Daca acest timp a expirat si daca corecturile SUNT importante, semnaleaza-ni-le (enumereaza-le) folosind functia SESIZEAZA si ne vom ocupa noi.
altceva cu completarile facute, asa am aflat cate ceva despre hotel si serviciile oferite...
mai am multe completari de adaugat nu cred ca ma spatiu suficient si nici timpul necesar, daca am sa pot o da postez cateva dinte poze.
spatiu este, oricat - nu cred ca poti tu scrie cat spatiu iti pune la dispozitie acest site! : P (foloseste rubrica Ecouri - cea de fata - pentru orice completari).
Timpul ramane singura problema - iti tinem pumnii sa-l gasesti
done.
te rog insa ca pe viitor sa fii mai atenta - reciteste reveiw-ul inainte de a-l posta sau in foloseste acea jumatate de ora pe care o ai la dispozitie pentru EDIT. Nu putem "bloca" parte din timpul moderatorilor cu corectarea greselilor - mai ales a celor precum cele semnalate - unele nesemnificative din punct de vedere turistic, in opinia mea
va rog fumoas sa-mi spuneti cum pot sa incarc poze: D
@ adriana/cosmin: In dreapta sub toate pozele de acolo exista un buton galben "adauga poza" apesi pe el si mai departe e simplu, citesti ce scrie pe acolo si selectezi poza din harddiskul computerului tau si apoi apesi incarca fotografia, poza se va incarca, va aparea intr-o fereastra, iar sub poza poti trece cateva cuvinte ca si descriere, la sfarsit apesi salveaza daca e ok sau abandoneaza daca ai gresit ceva. Aceasta operatie se reia la fiecare poza, incearca si ai sa vezi cat e de simplu.
buna am scris ceva mai mult cum le pun in pagina
salutare,
pe 25.08.2011 plec din Bucuresti spre Geralkini, mai vine cineva.
daca pleaca cineva sper Grecia am dori sa mai mergem mai multe masinii. data 25.08.2001
@adriana/cosmin: Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Sep.2016 Septembrie cu Estelle — scris în 24.09.16 de michirec din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Relaxare... — scris în 20.08.14 de Giu din VS - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Relaxare — scris în 02.01.12 de Bogdan/Mona din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Relaxare, liniste — scris în 03.08.10 de nina tudor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2007 Sejur linistit — scris în 16.01.13 de MONITA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2006 Odihna — scris în 22.05.09 de Pentagon* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2006 Liniste — scris în 20.02.09 de Tanyla din BUCURESTI - RECOMANDĂ