REZONABIL
Bun hotel
Am stat 4 nopti la acest hotel si suntem foarte multumiti de experienta noastra.
Hotelul e modern, frumos decorat (noi am fost chiar inainte de Craciun - curat (cum e de altfel toata Elvetia 🥰) restaurant bun, zona de bar.
Bine pozitionat - la vreo 30 min de mers pe jos de centru. Insa la 2 min de hotel (dupa colt) e statia de tramvai (tramvaiele curate, vin la timp, biletul gratis, pt ca va dau de la hotel carduri) care face 7-8 min pana in centru. Iar la 1 min de hotel, peste strada, e o statie de autobuz care duce direct la Zoo.
Micul dejun foarte bun! Cu tot ce trebuie, iar produsele de calitate si atent selectate. E pt prima data cand vad la un hotel (indiferent de stele) un colt dedicat celor care NU beau cafea! Adica infuzoare individuale, bucati de citrice, indulcitori de tot felul si muuuuuuulte tipuri de ceaiuri foaaaaarte bune.
singurul minus pe care l-as mentiona este dimensiunea camerelor - noi am avut o dubla superioara cu pat suplimentar. Si dimensiunea ca dimensiunea... ca ne descurcam. Dar nu sunt spatii de depozitare. Un raftulet si un cuier la intrare si cam atat 😓. Am stat cu jumatate din bagaje in portbagaj, in masina… din lipsa de loc. Fiind si iarna, toate hainele erau voluminoase si am luat multe :).
Trimis de andreea_kamelya in 08.01.25 21:49:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în ELVEȚIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea_kamelya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.56755465 N, 7.59924376 E - neconfirmate încă
@webmasterX: Buna. Localitatea este Basel, Elvetia.
Am ales regiunea la inceput, speram sa fie suficient.
P. S. A fost imposibil sa raspund de pe telefon la acest ecou. Nu exista butonul trimite raspuns...
@andreea_kamelya: Un link către hotel, se poate ? // Eu nu reușesc să-l găsesc sub acest nume
Nu e cumva B&B Hotel Basel? / „B und B” în germană
@webmasterX: nunu. Essential by Dorint in Basel se cheama.
https://hotel-basel. dorint.com/en/
Pfff... La încărcarea review nou în BUFFER, în rubrica care îți cerea să completezi numele hotelului + localitatea ai scris „Bun hotel”
Astfel că eu am căutat, peste tot, un hotel cu nume „Bun” situat în Basel )
Mai multă atenție pe viitor, din partea amândorura, n-ar strica--- am pierdut, amândoi, ceva timp degeaba
Mutat în rubrica " Essential by Dorint Hotel Basel City, BASEL" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”