Vara trecuta, in 2008, am hotarat sa combinam excursia cu sejurul si am ales un circuit Bucuresti - Budapesta - Viena - Venetia - Verona - Coasta de Azur, Nisa - Monte Carlo si in sfarsit Spania, Costa Brava , hotel Esplendid. Circuitul a fost extraordinar, cu multe locuri minunate, cu superba Venetia (pe care o revedeam a doua oara), cu albastrul nemaivazut al marii la Nisa, intr/un cuvant extraordinar.
Dar nu acelasi lucru pot sa/l spun despre Statiunea Blannes si mai ales despre Hotelul Esplendid. Statiunea cu cladiri, blocuri vechi, prafuite, peste tot mirosea canalizarea. Hotelul apartine unui arab. Vechi, nerenovat, zugraveala f.f. veche, in camera si mai ales in restaurant mirosea permanent a cloramina, in camera mozaic, fara mocheta.
Mancarea acceptabila, dar mirosul de cloramina iti intorcea stomacul pe dos.
Plaja cu nisip fin, dar, desi era 20 august, apa era rece si mai ales adanca, foarte aproape de mal.
Nu va recomand Statiunea Blannes in nici un caz. Pentru mine au fost 6 zile ff neplacute.
Trimis de bebedoru in 14.02.09 11:45:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bebedoru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
eu am fost in Pineda del Mar si ca sa scap de statiunea plina de oameni in varsta am cautat prin imprejurimi si la trei statii am gasit Blannes. In comparatie cu plaja din Pineda era lux!Cum ziceai nisipul fin (in Pineda erau pietre ca nici nu puteai calca)iar in apa intrai mult mai abrupt decat in Blannes.Am fost pe 1 septembrie iar apa era foarte calda ..destul de ciudat ca era mai calda decat in statiunea unde am fost cazata!Si uite-asa am facut naveta timp de o saptamana intre statiuni!