O vacanță parțial distrusă
Am fost in august 2015 un grup de 12 adulti in Kusadasi Turcia la Hotel Esat.
După un drum destul de lung și cu peripeții, am ajuns la mirificul Hotel Esat cu pretentii nu foarte mari (caci citisem review uri înainte de a ajunge și nu era prea imbucuratoare)
La recepția am fost întâmpinați de 2 barbati (unul vb ceva romana, engleza ceva ceva, iar celălalt doar turca). Am incercat sa discutam ceva, însă am renuntat repede deoarece nu ne înțelegeam și am fost trimiși către camere.
Camerele mici și murdare (am cerut să se facă ceva curățenie in camera și au spălat pe jos și apoi cu modul acela au sters in frigider-bineinteles era plin de par și praf). Camera destul de micuță și murdara????
Apoi mancarea-aceeasi meniu zilnic cu repetitie-adica ce mâncai la prânz mancai și Seara doar ca sub alta forma
Piscină hotelului a fost ok.
Barul de la piscină servea băuturile clar îndoite cu apa (dar erau la discretie).
Ca și feedback final, nu recomand acest hotel!
Trimis de LilianaBut in 09.01.18 17:30:41
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LilianaBut); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@LilianaBut: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 88&ridAnt=84011
- Sep.2015 Un concediu ok, raport calitate preț ok — scris în 07.10.15 de maryus1981 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Hotel Esat - un concediu de vis! — scris în 27.07.15 de Tonya86 din PIPERA (VOLUNTARI) [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Sus pe deal, trezita de un gascan — scris în 01.11.14 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 A fost bine — scris în 16.09.14 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Frumoasa zona — scris în 16.09.14 de ana.pascal* din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Hotel Esat- alegerea perfecta pentru noi — scris în 05.01.14 de cristina-11 din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2013 ESAT - Recomandat ptr. cei care inainte s-au cazat numai la cort — scris în 02.07.13 de nickol din CONSTANTA - nu recomandă