In primul rand, se poate descrie ca fiind un super hotel pentru tineret. Totul a fost ok, a fost peste asteptariile noastre. Un sg. minus-plaja (in apa nu erau dkt pietre si era mai greu de intrat la mal). In rest, toate bune si frumoase, personalul amabil, curatenie, mankare pe alese si o animatie pentru toate varstele.
Trimis de AngelinaJ.* in 07.09.09 15:52:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AngelinaJ.*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
noi am intrat de pe ponton in mare si a fost f bine. nu era nici o piatra.
eu am plecat cu teztour. cat a costat nu mai stiu sincera sa fiu. [... ultimul fragment a fost sters, fiind apreciat ca reclama - nota webmaster]
AngelinaJ: frumos era daca [te] intrebai daca sunt permise sau nu astfel de recomandari (probabil ca primeai raspuns pozitiv, in acest caz).
aaa nu m-am gandit.ok.am sa ma gandesc de 2 ori inainte de a posta ceva
Trebuie sa ma duc la agentie sa fac rezervarile. Vreau camera family pentru 3 adulti si un copil dar nu cred ca e ok. Dupa cate am vazut eu e pat dublu, o canapea si un pat extensibil. Ati fost cazati in family?
Da-mi si mie un sfatte rog. Sumtem patru familii, doua dintre ele au si copii intre varsta 5-13ani. nu stiu ce sa aleg intre ephesia si ephesia holiday beach. Multumesc
clar ephesia holiday beach! si anul trecut a renovat destul de mult asa ca s-ar putea sa fie mult mai frumos decat atunci cand am fost eu!
in family room sunt 2 camere: una cu pat dublu si una cu 2 paturi de o pers, nu extensibile.
- Jun.2023 Un hotel minunat, merită vizitat — scris în 05.08.23 de Iulia Roxana din PITESTI, JUD. ARGES - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Ephesia - pe timp de criza — scris în 25.08.20 de crp1972 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Ephesia — scris în 10.09.18 de crp1972 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Ephesia, vacanta la superlativ! — scris în 25.06.18 de ROMY din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Pur si simplu... grozav! — scris în 19.07.14 de ROMY din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Bun (mai ales) pentru familisti — scris în 06.08.13 de Griegut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O destinatie ideala pentru nepretentiosi — scris în 25.09.12 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ