In primul rand trebuie mentionat acest hotel este de 2 stele, nu de 3, asa cum se mai precizeaza in unele locuri.
La prima vedere, din exterior, hotelul te dezamageste putin, ar trebui amenajat putin exteriorul, insa la interior, camerele au fost curate.
Hotelul nu este unul cu mari pretentii, dar pentru noi a fost ok.
Cam la 2 zile veneau si schimbau prosoapele si faceau curat prin camera si baie.
Pesonalul a fost foarte amabil si primitor, de la patroni pana la doamnele de la curatenie si mai ales cei doi chelneri care serveau la mese. Toata lumea era cu zambetul pe buze.
Ar trebui sa mai amenajeze un pic si scarile interioare, unele aveau mocheta noua, altele aveau o mocheta destul de veche si pe unii s-ar putea sa-i sperie asta. In schimb, mancarea a fost foarte, foarte buna! Mereu proaspata, destul de diversificata.
Micul dejun este ok, dar nu ai foarte multe variante, ca la toate hotelurile de genul asta, dar totul era ff ok. Adica, la acest hotel am mancat mult mai bine decat la multe taverne de prin statiune. De asemenea, daca va luati sejur cu mese incluse, vedeti ca puteti schimba masa de seara inclusa cu cea de pranz, doar sa ii anuntati pe cei de la hotel.
Hotelul este foarte aproape de plaja, din camera se vede plaja la cativa metri, doar traversezi o straduta mica si ai ajuns. Este o zona foarte linistita, ideala pentru familii cu copii, apa foarte curata si lina.
Despre statiune, pot spune ca in general mi-a placut, dar nu este ceva wow. Adica nu ai foarte multe de vazut si nici activitati de facut. Sunt taverne, dar verificati review-uri inainte sa intrati.
Exista si un restaurant romanesc acolo, dar noi nu l-am intalnit in plimbarile noastre pe acolo, dar prieteni care au fost acolo, nu-l recomanda.
Trimis de Georgeta2018 in 28.08.18 10:20:33
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Georgeta2018); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review de debut, merită remarcat
@Georgeta2018: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 98&ridAnt=89159
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@Georgeta2018: buna Georgeta, as dori sa aflu daca hotelul are piscina si cum era mancarea la Ellas. era bufet suedez sau primeati individual mancarea? era ok mancarea? pentru copii era diferentiat? multumesc
@alina2007: Buna ziua! Da, hotelul are piscina, dar nu e foarte mare. Micul dejun era inclus in pretul sejurului si era bufet. Mancarea a fost foarte buna. Noi comandam si la pranz si seara. Le spuneam dimineata ce dorim sa mancam la pranz si seara, dar era foarte buna. Am mancat si in alte parti prin localitate, dar ne-am luat si teapa in unele locuri. Ne intorceam tot la hotelul nostru. Angajatii erau foarte primitori si erau deschisi la orice propunere in privinta mancarii. Adica, desi nu era in meniu, am cerut o supa si piuree si ne-au facut.
- Aug.2022 Între foc și potop, am fost ferit de Zei în smaraldul Mării Egee — scris în 09.09.22 de zapacitu din VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deplorabil — scris în 13.08.14 de Dianab din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Prima data in Grecia — scris în 20.01.15 de pisi79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Mizerie si hotie — scris în 03.07.14 de cornel4web din DEVA - nu recomandă
- Jun.2013 Hotel mediu — scris în 21.08.13 de tzuchi_dada din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Eleganță, decență, disponibilitate — scris în 11.07.12 de catalitza72 din PITEșTI - RECOMANDĂ