Camera din pozele lui catalitza (vezi impresii) este mult mai frumoasa decat ce am avut noi.
A noastra a fost cu vedere pe spate, la munti nu la mare. Nu asta ar fi problema, ci curatenia care putea fi mult mai ok. Intre dulap si perete era o mizerie pe care n-am s-o uit prea usor... atat de mult praf incat toata zona era neagra, cred ca nu faceau niciodata curat acolo. In restul camerei era mai curat.
Baia oribila, toate accesoriile rupte sau ruginite, inelul pt prosop lipit cu scotch, suportul de sapun cu zabrele rupte, abia iti puteai pune o sticla de sampon acolo in nici un caz sapunul. Un dulapior minuscul cu oglinda si un bec f mic. Asta era singura sursa de lumina in baie. Toate obiectele sanitare foarte vechi, crapate. Cabina de dus avea 2 pereti din plastic care abia se tineau in picioare cu o draperie pe colt. Fara geam, un ventilator mic si zgomotos care nu facea fata, baia fiind nerenovata avea si un miros de inchis. Foarte urata baia.
Patul dublu f mic, cu tablie de lemn la picioare in care m-am invinetit de cateva ori. Eu fiind inalta (1.78) nu incapeam in lungime in acel pat, a trebuit sa pun o patura ca sa nu ma mai lovesc.
Internetul mergea cand si cand.
Ca aspecte pozitive: micul dejun bufet foarte bun, aveai ce alege. Omleta, croissant, lapte, ceai, cafea, suc de 2 feluri, cereale, rosii, castraveti, pepene, caise, mezeluri bune, gem, unt, smantana etc.
Pozitionarea hotelului, la 50 m de minunata plaja Golden Beach care este cea mai frumoasa de pe insula. Seara era liniste, am dormit foarte bine.
Concluzionand, exceptand baia a fost ok cazarea, cred ca alte camere erau mult mai ok. Este un hotel mediu ca majoritatea in Grecia, o sa fiu mai atenta data viitoare, o sa luam camere un pic mai scumpe.
Trimis de tzuchi_dada in 21.08.13 10:01:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tzuchi_dada); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dogvl78: Aveti ceva mai sus, imediat sub voturi, saitul locatiei, unde gasiti datele de contact.
- Aug.2022 Între foc și potop, am fost ferit de Zei în smaraldul Mării Egee — scris în 09.09.22 de zapacitu din VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cazare la Hotel Ellas / Skala Potamia — scris în 28.08.18 de Georgeta2018 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deplorabil — scris în 13.08.14 de Dianab din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Prima data in Grecia — scris în 20.01.15 de pisi79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Mizerie si hotie — scris în 03.07.14 de cornel4web din DEVA - nu recomandă
- Jun.2012 Eleganță, decență, disponibilitate — scris în 11.07.12 de catalitza72 din PITEșTI - RECOMANDĂ