Da, un loc minunat, relaxant, cu personal foarte amabil.
Am fost 3 familii, noi cazati intr-o camera dubla de lux, iar celelalte familii in camere normale (toate cu vedere spre gradina/piscina).
Inca de la cazare receptionera ne-a intampinat foarte frumos, cazarea s-a facut dupa ora 14. In camere ne astepta o sticla de vin si o sticla de apa de 2 l (sticla cu apa era adusa in fiecare zi). Camerele spatioase, foarte curate, baia curata, existau foarte multe facilitati de SPA + bowling (dar nu am avut timp sa le incercam).
Hotelul este foarte aproape de intrarea in gradina botanica.
Micul dejun a fost un maaaare dejun (multe branzeturi, mezeluri, fructe, oua in multe feluri, dulciuri... o multime... sucuri, cafele, si multe, multe altele).
Gradina hotelului este foarte mare cu locuri de joaca pentru copii (apropo de loc de joaca, exista unul foarte mare si la interior), iar in spatele ei curge un rau (foarte placut de ascultat in combinatie cu ciripitul pasarilor).
Piscina exterioara, o inaltime de 1,40 cm (dar exista si o alta pentru copii cu topogane si alte minunatii).
Deci, piscina curata, frumos intretinuita, sejlonguri mari, relaxante cu saltele moi si curate.
Tot in jurul piscinei se afla 3 foisoare cu mese si scaune (tot in foisor se poate opta pentru masaj contra cost).
Piscina interioara este imensa, dar nu am testat-o.
Preturile de la bar si restaurant sunt destul de accesibile (se poate plati cu card, lei, leva sau eur). Preferabil de platit cu cardul (cu exceptia accesului la castel si gradina botanica unde se plateste doar in leva, numerar) deoarece schimbul se face la cursul BNR.
Recomand plimbarea pe faleza si prin port, accesul se face prin incinta Hotelulul Ahilea si se coboara mai multe scari (seara sunt luminate).
Pe scurt... am fost foarte impresionata de acest hotel, de Balcik si de bulgari in general.
Pot spune ca m-am simtit mult mai bine primita decat in tara mea si le multumesc si ii felicit pentru acest lucru.
Trimis de Adina Mirea in 30.08.18 13:56:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adina Mirea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 62&ridAnt=89268
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Aug.2021 Cel mai dezastru hotel pe care l-am văzut în viata mea — scris în 04.08.21 de ux121576 din CONSTANţA
- Aug.2016 Acceptabil — scris în 06.09.16 de LiviaG din BUCURESTI - RECOMANDĂ