Cateva impresii pe scurt.
Categoria hotelului- in nici un caz 4*
Camera, care a fost la et. 5, avea mobilier nou si era destul de mare. Pot spune ca era bine antifonata. Televizor minuscul, dar sa zicem ca nu a fost mare pierdere deoarece nu am stat foarte mult in camera sa ne uitam la Tv.
Am avut 2 paturi si o canapea extensibila, pentru copil. Am inteles ca asa sunt cam toate camerele. Canapeaua era cam tare. In cele 4 zile cat am stat nu a venit nimeni sa ne faca curatenie in camera si nici in baie, iar de asternutiri schimbate nici nu mai vorbesc...
Baia arata ca a unui un hotel de 2* dar un pic mai mare. Obiectele sanitare un pic ruginite (asta ca sa nu fiu prea rautacioasa). Cabina de dus avea o perdeluta in loc de usa. Ca si fapt divers cand am ajuns la hotel in prima zi aveam 3 prosoape, a doua zi mai avem 2 prosoape iar in a 3-a zi am ramas cu un prosop! Am anuntat la receptie cand am vazut ca am ramas cu un prosop, nu de alta dar sa nu le platesc. Nu a venit nimeni sa suplimenteze prosoapele lipsa.
Locul de luat masa arata ca unul de 3*, scaunele erau confortabile, mesele se debarasau repede.
Mancarea a lasat mult de dorit, ma refer ca si sortimente. In nici un caz ca la un hotel de 4* cu AI. Nu am murit de foame, am gasit sa mancam ceva, inclusiv copilul, si nu am avut probleme digestive. La capitolul dulcuri o sa le dau nota 1.
La bauturi nu pot sa-mi dau prea mult cu parerea deoarece nu am baut. I-am luat copilului un suc, sprite, zic ei, si era asa de dulce, incat nu am mai incercat si alte variante.
La piscina nu am stat, dar din cate am vazut este mica si insuficienta pentru acest hotel.
Intradevar nu stiau o boaba engleza dar ne-am inteles prin semne.
Distanta pana la plaja nu era foarte mare, mai ales ca treceai pe langa tonetele cu suveniruri si cascai ochii, asa ca timpul trecea altfel.
Pretul unui sezlong pe plaja era de 8 leva, umbrela o plateai si pe ea 8 leva, salteaua se platea si ea 3 leva. Asa la un calcul scurt 30 leva 2 sezlonguri si o umbrela. Am schimbat leva la casele de schimb valutar din statiune, unde am gasit o paritate buna 1 euro - 1.95 leva. Erau si case de schimb care afisau un pret mai mic, de 1.45 leva pentru 1 euro.
Am platit parcarea pentru 3 nopti 30 leva. Recomand sa se plateasca deoarece in fiecare seara am vazut cum se ridicau masinile deoarece erau parcate in locuri interzise.
Poze nu am pus deoarece pozele care sunt deja postate sunt suficient de relevante.
Sincer, nu as reveni in acest hotel.
Trimis de steluta.d in 10.06.14 11:42:24
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (steluta.d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@steluta.d: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă