Aceasta locatie este una la care nu vom mai reveni cu siguranta, de ce:
- cel mai suparator lucru a fost ca este prezentata ca fiind localizata la 100m de mare, total fals, nu sunt 100 m nici daca zbori in linie dreapta, minim 300m si trebuie strabatut un bazar plin de oameni in plina canicula sau varianta mai racoroasa printr-o padurice neamenajata si plina de gunoi (pe aici nu ne-am avantat noaptea);
- cazarea a fost facuta rapid, camera din pacate curatata superficial, invechita, mai ales obiectele sanitare ma deranjau fiind ruginite (pareau recuperate din mare :))
- la capitotul mancare cuvantul de ordine era reciclare, multe sosuri adaugate peste alte ramasite, supe creme foarte condimentate, multe tocaturi, peste doar pangasius, prajituri din blat cu crema colorata din prafuri (astea se mancau deci macar erau proaspete), uneori ma limitam doar la rosii cu branza (fiind insarcinata nu puteam risca). Din acest considerent cu siguranta nu recomand hotelul familiilor cu copii, persoanelor sensibile.
- un alt aspect foarte deranjant era nivelul crescut de zgomot. Noi aveam vedere la gradina, adica la hotelul din spate ce avea program de divertisment foarte zgomotos si prelungit in timpul orelor de somn, iar o alta sursa de zgomot erau tinerii din tarile nordice care impanzeau hotelul si erau posedati de o singura dorinta sa se imbete si sa faca scandal.
Am fost constienti cand am rezervat ca nu platim un pret foarte mare in plin sezon comparativ cu alte hoteluri, dar ma asteptam la ceva mai mult de la un hotel de 4* cu Al. Din fericire am stat doar 2 nopti, mai mult nu cred ca am fi rezistat. Nu pot sa spun ca e iadul pe pamant, se poate sta si o saptamana daca esti indulgent si ai stomac rezistent.
Trimis de ade_cabb in 27.04.14 11:00:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ade_cabb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă