Am fost la acest hotel in perioada 26.07-02.08.12 si a fost foarte OK. Ma mir de comentariile proaste dar stiu ca romanul tot roman va ramane, peste tot ne fac de rusine, nici nu ma mir ca nu ne supoarta nimeni.
Pt acest sejur am platit 350 de euro [de persoana, cel mai probabil - nota webmster] cu transport din cluj si pot sa spun ca am fost foarte multumit. Hotelul e frumos, mancare, bautura foarte buna. personalul amabili, chiar nu am nimic de reprosat. La cine nu-i convine Bulgaria la acest pret de nimic si cu atatea servicii BUNE incluse sa mearga la **** acolo o sa le fie mai bine.
Sa va fie rusine la toti care dau cu parelile proaste, Nisipurile de aur e plin cu turisti din Germania, interesant pentru ei este un loc bun numai pt **** romani nu e bun?
Recomand la toata lumea acest hotel ELENA, e super
VACANTA PLACUTA!
Trimis de Elisabeth in 07.08.12 19:30:44
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elisabeth); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elisabeth, am fost nevoiti sa stergem cativa termeni ofensatori din articolul tau, fiind romanca, te-ai fi autoinclus in aceasta categorie.
Pe viitor, n-ar fi rau sa evaluezi mai cu atentie termenii folositi, astfel incat sa nu aduca ofense si prejudicii de imagine semenilor tai.
Bine te-ai atasat comunitatii, te asteptam si cu alte impresii din vacantele tale, speram la fel de bune.
@webmaster10: cred ca n-are importanta nationalitatea, nu sunt romanca, dar traiesc in Romania si deja incepe sa-mi fie rusine ca traiesc aici, important este ca o mare parte din romani fac toata tara de rusine,
@Elisabeth: nu era vorba despre nationalitate, ci despre cetatenie. Iar acest aspect nu prea face obiectul dezbaterilor de pe acest sait. Nici eu nu-s multumit de proasta crestere a unor concetateni de-ai nostri, dar asta nu m-a determinat niciodata sa pun toti locuitorii tarii in aceiasi oala! Iar cei lipsiti de buna cuviinta si de maniere nu-s in mod obligatoriu, mereu, doar "ai nostri". De multe ori erau si de-ai lor, si de-ai vostri... (nemti, rusi, englezi, bulgari etc.) Proasta educatie e din pacate omniprezenta si e cu atat mai vizibila cu cat deranjeaza un numar mult mai mare de turisti decat cei "implicati direct", ca sa le spun asa...
Un concediu foarte reusit zici, pari un pic "incordata" totusi din cele scrise.
Poate era ceva mai util sa detaliezi aspectele pozitive, in schimb ai ales sa generalizezi si sa acuzi...
E doar parerea mea, dar genul asta de "impresii" nu fac decat sa creeze confuzie printre cei care incearca sa decida daca vor sau nu sa mearga la Elena
Iti urez vacanta placuta si pe viitor la acest hotel cu pret bun (super oferta) si cu atatea servicii de nimic incluse...
@Krisko: Tie ti se pare mult 350 de euro pt un sejur cu UAI cu drum cu tot?
Mie nu, am fost si in Turcia pt 900 de euro pe persoana este adevarat ca am avut servicii mai bune dar si pretul a fost bun.
Nu inteleg care e problema? A fost cu noi pe autocar 2 tineri care mergeau la Albena, la intoarcere se plangeau ca a fost foarte naspa dar in aceeasi timp spuneau ca au mai fost acum 2 ani tot in Albena, tot in aceasi hotel.
Te intreb daca acum 2 ani a fost asa de rau atunci de ce s-au mai intors in acelas loc? Eu nu ma duceam inca odata daca nu-mi placea.
Aci mia placut si o sa ma mai duc
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă