Conditiile de cazare bune - au fost schimbate prosoapele zilnic, lenjeria la cateva zile si era material de calitate, spalata, ok.
Personalul hotelului foarte amabil, nu te simti urmarit, ca in Romania.
Zambesti - premesti inapoi un zambet.
Piscina este super, apa foarte clara, nu am simtit clor in exces.
Mancarea - lasa de dorit, probabil din cauza specificului bulgaresc - multe sosuri la fripturi, chiar si gogonelele sunt dulci, parjiturile - obisnuite. Mancarea diversa - salatele bune, de branza, de smantana, totusi datorita gusturilor noastre diferite nu ne-au placut carnatii, spaghetele, micii si in general tocatura lor. Puiul este gatit OK, de recomandat. Si clatitele, si cartofii prajiti.
Nici supele nu sunt conforme cu gustul romanesc.
Concluzia este ca ne-am convins ca ultra-all inclusive nu merita in conditiile lor, la 4 stele in Bulgaria.
Mancare buna, cu gust - la 5 stele in Bulgaria - exemplu Hotel Grand Hotel din statiunea Constantin si Elena.
Plaja este OK, bine intretinuta nu se compara cu Romania.
Hotelul se afla in zona de sud, mai putin eleganta decat zona nordica a statiunii.
Statiunea este extraordinar de frumoasa, plina de viata, de straini, nu regretam ca am fost in Bulgaria.
Trimis de ROBERTONE in 25.07.12 22:56:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: GRAND HOTEL 5 STELE, STATIUNEA CONSTANTIN SI ELENA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ROBERTONE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ROBERTONE: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
1. Personal amabil?
Da, camerista dupa ce a primit 5lv, ma saluta tot timpul si imi zicea 2-3 cuvinte in romana.
2. Nu te simti urmarit?
M-am simtit efectiv ignorat, chiar "invizibil" cand in holul de la receptie o angajata mai ca se "urca" cu aspiratorul peste mine. Aceasi senzatie la masa cand fara sa te intrebe nimic incercau sa iti debaraseze farfuria din care inca mancai...
3. Zimbete?
Da, zambete ironice (insotite si de replici"glumete") de la barmani, de genul "bei apa nu bere" sau "paharul e cald asa ca iti dau sa bei ceai nu bere".
Nu condimentele erau problema principala a mancarii ci calitatea slaba.
Cartofi prajiti buni!?! Clatite la care stateai la coada ca pe vremea lu' Impuscatu? Bun restaurant...
Ai notat cu 100 % DISTR. & RELAXARE dar nu ai dat nici un detaliu, poti dezvolta un pic?
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă