Am ajuns aici datorita unei oferte de nerefuzat: am primit acest sejur gratis, deoarece socrul meu a platit 14 zile, nu a putut sta tot sejurul si ne-am dus noi in restul (5 nopti)
Impresii bune:
- prosoapele se schimba zilnic, curatenie se face zilnic, iar daca ramai fara sapun, sampon sau hartie igienica se aduc altele a doua zi (nu am dat nici o atentie menajerei)
- camera e mare, cu 3 paturi, indiferent daca sunt doar 2 adulti cazati
- terasa/balcon mare, are o masa de plastic si 3 scaune, tot din plastic, iar vederea e ok
- piscina curata, cu apa calda; zilnic armata de menajere, intre 7.00-8.00 maturau terasa de la piscina, stergeau sezlongurile
- animatia pt copii este ok, stiu si romaneste
- personalul stie engleza
Contra:
-drumul pana la plaja-se poate ajunge in 2 moduri: ori cobori niste scari din fata hotelului si apoi mergi vreo 250 m pana la plaja, ori la iesirea din hotel, se face stanga si tot dupa vreo 250 m se ajunge la plaja
-parcarea: mica si se plateste (10 leva/zi) -recomand parcarea pe primul drum mentionat catre plaja (e 5 leva/zi, interval orar 00.00-23.59, astfel in prima zi e cam 10 leva, apoi 5, dee asa fac bulgarii afaceri)
-mancarea si bautura: gasesti ceva de mancare, dar cu compromisuri, felurile de mancare se repeta si unele nu sunt ''ingerabile'', iar bautura... chiar daca eram UAI, nu aveam drept decat la bauturi locale si niste cocktailuri facute tot din bauturi locale
-plaja: cu scoici, sezlongurile se platesc (8 leva, la fel si umbrela 8 leva, precum si salteaua 3 leva); invazie de meduze, culmea mai multe ca algele (erau si alge, dar mai putine)
Trimis de Dragos12 in 02.08.11 14:38:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sunny Beach - hotel Colosseum si Evrika Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragos12); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă