Nu e prima data cand merg in Bulgaria in concediu, ce-i drept in Albena. Dupa experienta din anii anteriori ma asteptam sa fie cel putin la fel, tinand cont de faptul ca Hotel Elena are regim de ULTRA ALL INCLUSIVE ****+.
In primul rand oferta prezentata pe net nu coincide cu realitatea; 1. Cand am ajuns acolo, am constatat ca parcarea nu este inclusa in costul biletului, ca pe deasupra la hotel nici nu mai erau locuri libere de parcare si ca, a trebuit sa platesc 70 leva pt cele 7 nopti, timp in care masina a stat intr-un garaj insalubru.
2. Hotelul este dotat cu o piscina ff mica compartiv cu nr locurilor de cazare, iar sezlongurile sunt inghesuite, fara saltele, cu umbrele mici, incapabile sa tina umbra.
3. Vazand ca spatiul la piscina e inadecvat, am hotarat sa mergem la mare, in speranta ca asa cum stiam din anii trecuti vom avea sezlonguri, saltele, umbrele si un bar rezervate pt clientii hotelului. Din pacate, ic in toate acestea nu existau pe plaja si am fost nevoiti sa platim 41 leva p-e zi pt 3 sezlonguri, 3 saltele si o umbrela, iar ceea ce era la barul de pe plaja trebuia platit in mod separat.
4. Mancarea foarte prost gatita, iar felurile de mancare se repetau in fiecare zi. Pestele avea gust de mucegai, salatele erau parca buruiene taiate pentru porci, iar la micul dejun era doar parizer prajit. Din punctul meu de vedere si al multor altora cu care am discutat acolo (90 % romani in acest hotel) si-au exprimat nemultumirea fata de calitatea alimentelor si a racoritoarelor. Berea, vinul si alte bauturi, inclusiv apa care daca nu era de la chiuveta, atunci sigur era amestecata, aveau un gust dezgustator. (Noroc ca am avut 2 baxuri de apa plata Dorna. Luati apa plata cu voi daca mergeti! Si nu glumesc.) In schimb, pentru bauturi mai de finete trebuia platita o suma in plus.
In concluzie, facand o comparatie intre ceea ce a fost in anii precedenti litoralil bulgaresc si ceea ce mi s-a intamplat acum, recomand tuturor romanilor in special, dar nu numai, sa-si schimbe optiunea de vacanta sau sa se pregateasca cu mult capital pt a manca si a bea ceea ce doresc din alta parte decat de la HOTELUL ULTRA ALL INCLUSIVE DE 4 STELE PLUUUUUS!!! .
Trimis de RalucaBv in 30.07.11 00:19:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena- Hotel Kaliakra , Hotel Ralitsa.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RalucaBv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@RalucaBV: prin mini-dialogul purtat inainte de validarea review-ului (prin ecourile sterse intre timp) echipa administrativa nu a pus deloc la indoiala faptul ca tu ai cumparat un sejur *UAI* la acest hotel, ci mai degraba si-a exprimat consternarea ca acest hotel continua, din cat se pare, sa fie vandut cu acest regim desi pe pagina oficiala a hotelului este specificat clar -- All-Inclusive (simplu).
Posibil ca schimbarea proprietarilor sa fi adus cu sine si o decizie de schimbare a regimului oferit, insa in mod de neinteles agentiile nu isi actualizeaza oferta!? Aceste doua informatii - posibila schimbare a proprietarilor si a regimului - e important sa fie aduse la cunostiinta cat mai multor viitori clienti ai acestui hotel.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă