Buna ziua tuturor. Inainte de a lua biletele la acest hotel am citit pe site impresii ale celor care au mai fost la acest hotel; speram sa nu fie adevarat sau mai degraba sa fie exagerari, dar am trait pe propria piele aceasta mare dezamagire.
Ca sa incep intr-un ton optimist voi puncta punctele forte din punctul nostru de vedere si mai exact: camera super spatioasa, curatenie relativ ok.
Acum voi trece in revista punctele slabe (foarte slabe):
- mancarea: nediversificata; bine ca am stat doar 7 zile - nota 3/10-
- parcarea - mult prea mica si in oferta nu esti informat ca te cost 10 leva / zi ~20 ron / zi; am asteptat 2 ore in fata hotelului sa plece cineva; nota 1/10
- plaja - departe; sezlongul 8 leva ~16 ron; daca vrei burete 4 leva ~ 8 ron, umbrela 8 leva ~ 16 ron/zi; despre aceste costuri nu aflii decat acolo; daca vrei sa folosesti cearceaful sunt 2 variante: 1 la limita sezlongurilor f. f. f. f aproape de apa sau in spatele acestora, adica foarte departe de apa; nota 3/10
- cel mai suparator a fost faptul ca in prezentarea conceptului de UAI sunt foarte multe lucruri care nu exista in realitate; bauturi locale si sucuri f. f. f. proaste (eu am baut doar apa) exista la discretie, in rest doar minciuni.
Atata timp cat oferta este conform realitatii si tu accepti totul e ok, dar cand esti mintit pe fata si pe banii tai totul e o mare dezamagire.
Eu nu as recomanda acest hotel nimanui si mi-as dori ca impresia mea sa ajunga si la urechire managerului pentru a afla si gradul de satisfactie al unora dintre clienti.
Trimis de cristina daria in 25.07.11 00:02:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: constantin si elena, hotel lebed
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina daria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Din cate presupun, oferta ai primit-o din partea agentiei, si nu ahotelului; poate ca atunci multe dintre nemultumirile tale ar trebui indreptate impotriva agentiei, si nu a hotelului...
ideea e ca indiferent pe ce site am vizualizat oferta acestui hotel informatiile erau foarte asemanatoare deci problema este din punctul nostru de vedere la hotel; info de acolo sunt furnizate...
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă