LA MULTI ANI TUTUROR!!! Incep prin a spune ca nu ma asteptam la un asemenea revelion. Mentionez ca anul trecu am petrecut in Sunny beach la hotel PLANETA, unde a fost o mare dezamagire noaptea dintre ani.
Revenind la hotel Elena, pot spune ca totul a fost la superlativ, mancare destula, foarte variata, personal amabil mereu cu zambetul pe buze. Singurul minus care ar fi de zis este caldura foarte mare din hotel, dar asta depinde de gusturi.
Echipa de animatori era formata din doi baieti si o fata care au stiut sa se faca placuti, mai ales cu gimnastika in piscina. Seara de revelion a inceput pe la 21-30, un super program, diverse dansuri traditionale, o renumita artista de alor care a cantat pana la 12noaptea. Concursuri cu premii in bautura, o tombola organizata la inceperea serii.
Meniul a fost parerea mea unul suficient de variat in noaptea dintre ani, pana si cei mai fitosi nu cred ca aveau ceva de obiectat.
Inca odata spun ca totul a fost excelent. Sper sa mai apara pareri de la romanii care au fost si sigur toate vor fi bune. FELICITARI HOTEL ELENA... si voi reveni cu placere de fiecare data.
VA UREZ UN AN NOU FERICIT!!
Trimis de andy89 in 03.01.11 13:48:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: tot in nisipurile de aur... hotel excelsior, shipka, luna, sofia, atlas. SUNNY BEACH-hotel planeta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andy89); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă