Am plecat prin vama veche. La vama ne-a spus sa mergem tot inainte si la al treilea sens giratotiu safacem dreapta spre nisipuri. A fost nasol ca ne-am pierdut pentru ca nu este indicator cu nisipurile de aur si am intrat prin varna dupa care am luat un taxi sa ne duca la nisipuri (20 euro), ne-a oprit politia, inca 5 euro.
Am ajuns la hotel la ora 7 dimineata si am primit camera abea la2. Am cerut din tara camera cu pat matrimonial si nu a fost, ne-au dat camera cu 2 paturi, foarte naspa.
Parcarea nu era inclusa in pretul biletului trebuia sa platim 6 leva /zi (3 euro) Mancarea a fost foarte naspa.
Aceeasi mancare in fiecare zi timp de 4 zile. Au fost copii care au facut intoxicatie.
Plaja era la 5 minute de hotel dar era plina de seslonguri pe care trebuia sa platesti 17 leva /zi de persoana pentru ca loc de cearsaf nu era pt ca era plin de seslonguri goale. Foarte naspa si plaja si ingusta.
Deci in final nu o sa mai merg nici gratis la acest hotel si nu vi-l recomand nici voua.
Trimis de oana iuliana* in 09.09.10 13:42:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oana iuliana*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ieri am citit un reviw în care cel care l-a scris era destul de multumit de serviciile existente la acest hotel, iar astazi vad ca aceast reviw este în antiteză cu acela. Sa fie vorba de noroc, de soarta sau de alt ceva.
Referitor la pretul pentru închirierea seslongurilor, as vrea sa te întreb daca sigur era de 17 leva, pentru ca dupa cate stiu eu la Nisipurile de Aur închirierea seslongurilor era de 7 leva pe zi (nu ca ar fi foarte ieftin).
Locurile de parcare sunt o problemă foarte neplacută a acestei statiuni.
eu cred ca foarte mult conteaza la ce te raportezi. cunosc persoane care nu au fost in concediu la hotel sau cu atat mai mult all inclusive ci au stat pe la aia care scutura chei cand intri in constanta. aici e buba, cand au ajuns la tismana, la all inclusive, au zis ca asa ceva nu au mai vazut si ca de acum inainte numai acolo vor merge, ca hotel mai bun ca tismana nu este, etc. in concluzie, parerea mea este ca daca ai la ce sa te raportezi este foarte ok si comentariile sunt obiective.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă