Ne-am intors ieri, am stat la hotel Elena. Am mers cu autocarul, am facut pana acolo in jur de 5 ore si ceva.
Am ajuns mult mai devreme la hotel (check in-ul este la ora 14). La ora 12: 30am primit bratarile pentru a putea intra in restaurant.
La prima vedere ok, mancarea nu excelenta, dar aveai ce alege.
La micul dejun intotdeauna existau branzeturi de cateva feluri, rosii, castraveti, omleta (arata foarte ciudat), paste (fara nici un gust), unt, pateu, margarina, dulceata, faceau si clatite pe loc, dar asteptai ceva timp, oua ochiuri, fierte.
La pranz supe (2 tipuri), ficatei, porc, pui, cartofi natur, paste, diferite salate cu si fara dresing.
La cina erau la fel, supe, cartofi prajiti, peste, paste, cateva tipuri de carne, salate, etc. Deserul acelasi, se mai rotea doar.
Bauturile toate diluate, fie pepsi, mirinda.
Camera mare, dar foarte murdara. Mocheta nu a fost niciodata spalata. Pete peste tot, cearsafuri, cuverturi.
Piscina ok, in ultima zi se inverzise. Animatorii foarte draguti, chiar isi dadeau interesul.
Romanii, ca romanii, ce mai...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dana@*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Relaxare minunata — scris în 16.09.23 de Baby_Lili din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 In mare a fost ok! dar mancarea si felul in care servesc bauturile lasa de dorit rau! — scris în 28.07.21 de ux121331 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Slab — scris în 02.09.20 de Bety15 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu este hotel de 4 stele — scris în 21.07.20 de Roxi13 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion ratat la maxim — scris în 13.01.20 de kelly din CăLăRAşI - nu recomandă
- May.2019 Groaznic, nu recomand nimanui — scris în 05.05.19 de CraiAndrei din MIOVENI - nu recomandă
- Jul.2018 Evitaţi acest hotel! — scris în 14.07.18 de Paul P din ROSIORI DE VEDE - nu recomandă