La intoarcerea spre Romania am stat doua nopti la acest hotel situat intr-o zona care iti ofera o imagine panoramica a depresiunii unde se afla situat orasul Veliko Tarnovo. Hotelul este bine amplasat pentru vizitarea obiectivelor turistice din Arbanasi, cat si foarte aproape de centrul localitatii si parcul central.
Este dispus pe 2 niveluri, noi am stat la etaj, cu balconul care dadea spre terasa hotelului. Camera este mare, spatioasa, cu aer conditionat (din pacate i-ar fi trebuit o revizie, nu prea facea fata, plus ca intra in camera mirosul de la terasa). Nimic deosebit in camera, un televizor, noptiere, dulap pentru haine. Baia mare, cu dus dar fara perdea (se cam facea apa peste tot), obiecte de toaleta oferite gratuit. Camera are un balcon micut, nu prea se poate sta, cu balustrada din lemn cam subreda.
Proprietara pensiunii vorbeste engleza fara cusur, deosebit de saritoare la orice doleanta, de fiecare data cand ne intalneam ne intreba daca mai dorim ceva sau daca ne poate ajuta in descoperirea obiectivelor turistice. In fata pensiunii este o parcare mare, publica si care nu se plateste, nu erau probleme cu gasirea vreunui loc pentru masina.
Noi am luat micul dejun si un pranz pe perioada cazarii si pot spune ca mancarea este din belsug, proaspata si, daca doriti, puteti cere si meniu bulgaresc, nu veti regreta. Se poate manca in sala de mese (spatioasa si foarte frumos decorata) sau pe terasa din fata hotelului, cateodata diminetile pot fi cam racoroase ca sa poti sta afara.
Cazarea oferita este putin cam scumpa daca este sa ne raportam la raportul pret-calitate dar pentru o noapte-doua de tranzit nu veti regreta alegerea facuta.
Trimis de cristisch2003 in 21.08.16 12:46:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristisch2003); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 Foarte aproape de foarte bine – Hotel Elena, Arbanasi — scris în 24.09.15 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 O cazare in caz de urgenta — scris în 03.05.16 de angela_tudose din TULCEA - RECOMANDĂ
- May.2013 Arbanasi, Hotel Elena — scris în 16.08.13 de severm din BUCURESTI - RECOMANDĂ