Elekon - cazarea perfecta pentru o familie cu copii
Cazarea am ales-o pe baza recomandarii unei prietene care a revenit cu copiii cativa ani la rand. Drumul este foarte frumos, cu multa verdeta, am urcat si coborat muntii, mi-a placut mai ales pentru ca a fost mult mai animat fata de mersul pe autostrada. Sunt zone cu serpentine, pentru cei cu rau de masina este bine de stiut.
despre SERVICII
Gazdele sunt foarte atente la nevoile turistilor. Un gest frumos din partea lor: pentru ca productia de masline le-a permis, la sosire am primit si o punga de masline.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Noi am fost cazati in studio, spatiu suficient pentru o familie cu 2 copii (8 si 10 ani). Camera este foarte curata, se face curatenie zilnic si se schimba lenjeriile & prosoapele la 3 zile. Bucataria este dotata cu strictul necesar (plita electrica, frigider, vase pentru gatit, vesela si tacamuri etc). M-am bucurat sa vad ca in spatiul de depozitare al camerei este o matura si un mop, pentru o familie cu copii este de mare folos. Curtea este amenajata cu gust. Sunt 2 foisoare, este un loc bun de stat la pranz/seara sau de luat masa in grup mai ales daca sunt mai multe familii.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locatia este foarte aproape de plaja Cielo Beach Bar, doar cateva minute de mers pe jos. Plaja este cu nisip, intarea in apa este lina cativa metri, astfel incat copiii (8 si 10 ani) au stat singuri in apa. In imediata apropiere este un magazin foarte bine aprovizionat cu tot ce ai nevoie (fructe, paine proaspata, branzeturi, bauturi etc)
Trimis de Corina_Escu in 02.07.20 13:47:48
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Corina_Escu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Corina_Escu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =99810&hid=9283.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Aug.2021 Vacanta minunata — scris în 05.08.21 de alexandra15 din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Ideal — scris în 22.07.20 de papadie din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Un loc minunat de vacanta — scris în 15.11.18 de MonikaPau din SINAIA [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Dor de Thassos, dor de oameni frumoși — scris în 11.02.18 de Danutzza din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Elekon 2017 — scris în 14.08.17 de ilee din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Elekon si Skala Panagia - destinatia ideala pentru Thassos — scris în 12.07.17 de rigips din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2015 O vacanta exact asa cum ne-am dorit — scris în 01.10.15 de Alina45 din BRAşOV - RECOMANDĂ