#elaresort a treia oara
Buna seara.
Am revenit a treia oara la ELA QUALITY si asta cred ca spune multe.
Suntem o familie cu un copil de 8 ani, care nu concepe concediul de vară fara Ela Quality ????. Este un resort destinat si orientat catre copii.
Personal foarte amabil si zâmbitor.
Mâncare foartr diversă: secțiuni fara gluten, slow food, vegetariana, doar pentru copii, mâncare chinezească, salad bar, peste divers, etc.
Dacă rezistati si nu va grăbiți la masa in main restaurant, totul este ok dacă ajungeți dupa aprox 40 minute dupa deschidere.
Piscinele, plaja, pontonul si spectacolele super bine organizate și curate.
Daca aveti intrebari va răspundem cu drag.
Zi frumoasă sa aveti.
Trimis de ddlevent in 20.09.19 01:57:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Marmaris Grand Pasa, Belek Si desi, Belek Rixos Premium
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ddlevent); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85472200 N, 31.04194400 E - neconfirmate încă
Odată cuprimul review încărcat, @ddlevent: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Alte câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... =7&ridAnt=96826
@ddlevent:
Buna, si eu vreau sa merg la Ela anul viitor am fost 2 ani la rand la susesi si find langa mi a placut plaja fint foarte extinsa. Poti sa mi spui te rog ca si bauturi daca sunt servite la sticla sau la dozator? Daca bauturile alcoolice sunt internationale. Multumesc frumos.
@Marinca:Buna. Bauturile sunt si la sticla (berea si cele alcoolice), cutii tetrapak (bauturile gen santal) si la dozator (sucuri, bere). In general sunt oferite in pahare clientilor, si mai putin in ambalajele originale. Asta e cam peste tot unde am fost SuSesi, Rixos, Ela. Bauturile alcoolice sunt internationale (Miller la bere, Whisky - Ballantines, Johnny, Finlandia) + toate cocktail-urile internationale bine executate.
@Marinca: Cum este la Susesi? Oscilez intre Susesi, Granada si Ela... inca nu am luat biletele, sunt indecisa
Am fost 2 ani la rand la susesi 2018-2019 super ok plaja curata piscine mari si curate bauturi 100% import curatenia in camera zilnic mancare foarte buna
- Jul.2024 O vacanță frumoasă — scris în 26.07.24 de Raluk0207 din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Cea mai frumoasa vacanta petrecuta vreodata — scris în 24.08.22 de roninica din TURDA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Vacanta in pandemie — scris în 19.11.21 de lmocanu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 O vacanță frumoasa... dar incompletă! Agenţia stie de ce!!! — scris în 21.07.18 de elsa din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Aveţi copii? Mergeţi fără griji la Ela Quality — scris în 06.09.17 de aurel34 din IAșI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Concediu placut — scris în 01.09.17 de tm-tc din - - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Wow — scris în 22.07.17 de sophiav din BUCURESTI - RECOMANDĂ