In urma comentariilor postate de catre cei care au fost anul trecut sau anul acesta, trag urmatoarea concluzie: noi cei care am avut sansa sa mergem in 2007 am fost privilegiati!!!
Ai copii? Ai fost cu ei (el)? La Kid's Land am dat peste Mariana de la Chisinau care vorbea romaneste... :)) iti dai seama cat de mult ne-a degrevat de responsabilitati parintesti:). I-am dat de drag 10 euro, sincer, am insistat!!!
Cat de carcotas poate sa fie romanul? 8 restaurante A la cart, 4 restaurante bufet 2 restaurante Grill, baruri... eu am numarat cam 14 baruri, Fresh Bar, Gelaterie, Discoteca, etc, (toate All Inclusiv). Pe cameriste le-am rugat sa-mi umple zilnic frigiderul cu lapte pt junior, iar pt curatenie, in a doua zi am lasat 5 euro pe pat, dupa miaza i-am gasit tot acolo, asta s-a intamplat 2-3 zile la rand... intr-un final, i-am scris pe un biletel 5 euro for cleaning, Thank's!!! De abia atunci a indraznit sa-i ia.
Intr-adevar la restaurant asteptai mult pt bauturi, dar daca vezi ca un om se straduieste sa faca tot posibilul sa fii multumit, nu ai ce sa-i reprosezi. Nu mi s-a spus niciodata ca ceva NU SE POATE!
TOATE CELE ENUMERATE MAI SUS ERAU ALL INCLUSIVE, adica mai scoteai banuti din buzunar pt vinuri vechi sau tarii peste 7 ani vechime si nici alea nu te dadeau afara din casa. ex: Un vin la restaurantul a la carte era intre 25 si 175 euro, vinuri intre 5 si 35 de ani...
Mi-e frica sa cred ca anii urmatori serviciile au scazut atat de mult....
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eus33ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85472200 N, 31.04194400 E - neconfirmate încă
Ca tot este la moda sa dam vina pe criza pentru tot ce ni se intampla (deh, tb sa invatam si noi ceva de la dragii guvernanti)...se pare ca plecam mai stresati in concediu de nici turcii nu reusesc sa ne "destreseze"...
Poate asta explica avalansa de nemultumiri de anul acesta....
- Jul.2024 O vacanță frumoasă — scris în 26.07.24 de Raluk0207 din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Cea mai frumoasa vacanta petrecuta vreodata — scris în 24.08.22 de roninica din TURDA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Vacanta in pandemie — scris în 19.11.21 de lmocanu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 #elaresort a treia oara — scris în 20.09.19 de ddlevent din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 O vacanță frumoasa... dar incompletă! Agenţia stie de ce!!! — scris în 21.07.18 de elsa din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Aveţi copii? Mergeţi fără griji la Ela Quality — scris în 06.09.17 de aurel34 din IAșI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Concediu placut — scris în 01.09.17 de tm-tc din - - RECOMANDĂ