Am fost 2 ani la rand si am observat o scadere a calitatii serviciilor si o crestere a pretului (1280 euro in 2016,1350 euro in 2017,7 nopti UAI cu transport avion 2 Ad+1 C):
- masa mult mai saraca, mai putine feluri si de mai slaba calitate.
- in ultimul an mi s-a cerut 5 euro pt a 2-a cartela la camera,
- ceaiurile mai mult lipseau de la baruri (doar 2 baruri mai aveau si doar seara pe cand anul trecut erau non-stop la toate barurile din hotel).
- seara nu se mai serveau decat bere si vin la barul de pe plaja pe cand anul trecut stateam numai pe gin tonic si whisky acolo,
- seara spectacole doar la amfiteatrul de pe insula (anul trecut nu stiam cum sa ne impartim intre spectacolele de la hotel si cele de pe insula).
Ca plusuri:
- in continuare insa gasesti non-stop un bar cu bautura si mancare deschis,
- poti sa te duci si la cele 2 hoteluri alaturate sa te dai in tobogane mai noi (insa nu-ti vor da bautura acolo) . I
- peretii sunt extremi de subtiri, mai ales la ultimul etaj 5, ca iti trebuie doape de urechi sa dormi dupa-amiaza.
Trimis de sake in 24.09.17 12:12:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sake); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.59715200 N, 31.82038000 E - neconfirmate încă
@sake: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 22&ridAnt=82260
- Jun.2015 Nu recomand — scris în 01.02.16 de noargam din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2012 Mergi aici doar pentru copil! — scris în 26.06.12 de procurror din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2011 Negociere la fata locului — scris în 07.01.14 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 5 stele înghesuite — scris în 29.06.11 de giorgio din BUCURESTI - RECOMANDĂ