Am plecat cu inima indoita in Bulgaria, deoarece eram la prima vacanta in aceasta tara si auzisem o groaza de pareri pro si contra.
Bilete le-am luat cu cateva zile inainte - noi ne hotarasem asupra altui hotel, dar pana la urma am luat ce-am mai gasit.
In fine, neasteptat de bine, camera frumoasa, curata, cu vedere la parc, cu plasa pentru tantari si sarma de rufe pe balcon! In camera o mini bucatarie dotata cu tot ce-ti trebuia - sotul meu care este matinal isi facea cafeaua si o bea pe balcon.
Personalul amabil, zambitor, imbracat cu uniforme foarte curate. Ospatarii erau promti, niciodata nu ti se adunau farfuriile pe masa.
Mancare foarte buna, diversificata, multe feluri de carne (pui, porc, rata, iepure, miel); dimineata erau multe feluri de branzeturi si cascaval; prajiturile erau foarte bune, salata de fructe, fructe ca atare (pepeni, piersici, portocale etc.). Paharele, farfuriile si tacamurile foarte curate, de fapt totul iti dadea senzatia de curatenie.
Mentionez ca am petrecut multe concedii in Turcia si Grecia, deci nu aveam cum sa raman chiar asa impresionata.
Animatie pentru copii bunicica ; seara venea o pereche de cantareti si cantau la beach bar-ul de la piscina; a fost si seara bulgareasca cand a venit o trupa de dansuri bulgaresti; totul super ok.
O singura nemultumire - pretul parcarii 15 leva / zi. Una peste alta a fost o vacanta reusita. Daca pleci de-acasa cu ideea ca n-o sa fie bine s-ar putea sa ti se implineasca - noi am plecat cu inima stransa dar am sperat sa fie bine si asa a fost!
Aviz carcotasilor!
Trimis de simondraghici in 23.08.12 22:47:59
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simondraghici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@simondraghici: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2024 Bataie de joc — scris în 13.07.24 de Ralustancu123 din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2022 Mizerabil! NU recomand!!! — scris în 08.08.22 de ux126558 din BUCUREșTI
- Jul.2022 Nu vă luați după fotografii nu vă cazați la acest hotel — scris în 05.08.22 de ux126475 din BUCUREșTI
- Jun.2022 O vacanta foarte placuta — scris în 03.07.22 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Super vacanta!! — scris în 24.08.20 de Criss1329 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Un concediu placut — scris în 16.09.19 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Grand Victoria îşi merită banii! — scris în 30.08.16 de Mineliea din PLOIEşTI - RECOMANDĂ