Despre Olanda si Amsterdam s-a tot scris zilele astea, asa ca nu revin. Insa din multitudinea de hoteluri din Amsterdam acest hotel se remarca prin servicii excelente.
Am fost de multe ori in Amsterdam dar Eden Rembrant merita un mare plus. Situat in inima orasului, in piata Rembrant usor accesibil de oriunde si punct de plecare pentru toate incercarile de descoperire ale orasului.
Camera imensa, decorata cu f mult bun gust, servicii ireprosabile, astmosfera excelenta. Restaurantul nu l-am incercat pentru ca posibilitatile in Amsterdam sunt uriase si mi se pare chiar aiurea sa cinezi la hotel.
Micul dejun f bogat si variat dar si f scump (nu era inclus si costa cam 20 eur).
Vi-l recomand in cazul in care nu aveti restrictii la buget (era vreo 150 eur - single). Nu veti regreta.
De asemenea daca planuiti un city break la Amsterdam si doriti sa experimentati ceva deosebit incercati sa va planuiti acest lucru pentru ziua Reginei: 30 Aprilie. Eu nu am reusit din pacate. Bafta.
Trimis de molko* in 16.11.09 16:47:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BENELUX.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (molko*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 52.36622874 N, 4.89841640 E - neconfirmate încă
Sunt impresionata de tot ce ai postat privind Amsterdam unde intentionez sa plec in luna iunie. Ai putea sa-mi dai niste informatii privind I Amsterdam Card, este cea mai buna alegere sau exista si alte variante. Am rugamintea sa-mi dezvalui some tips privind aceasta destinatie, cu multumirile de rigoare.
O zi buna!
Impresionata?? sa fim seriosi... am postat despre niste hoteluri.
Nu pot sa-ti dau amanunte despre card pt ca nu l-am folosit, de fiecare data am fost in Amsterdam cu serviciul, si dupa cum am mai spus, desi pare greu de crezut nu am vazut mai nimic din oras... decat spre seara... la o plimbarica, un restaurant, un bar, un club... si cam atat. Programul "liber ales", atunci cand exista, incepea dupa 7 seara... nici macar shopping nu poti face atunci... totul se inchide la 18! Doar joia e deschis pana la 21...
Pt orice intrebari punctuale te rog scrie-mi pe privat si voi incerca sa-ti raspund...