RĂU
Eastern Blue Luxury Apartments [Poste Lafayette](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
O vacanta in ianuarie!
Am ajuns aici cu Austrian Airline si booking de ziua fiului meu in ianuarie 2023.
Am inchiriat un apartament cu 3 dormitoare si un living 729 euro pentru 6 nopti.
Apartamentul e frumos, spatios, nou, cu o terasa imensa de la care se vede marea si o piscina superba.
De fapt sunt 4 vile cu 10 apartamente si 2 piscine.
Plaja este la 50 metri, salbatica cu nisip fin dar neamenajata.
Apa in ocean a fost calda si minunata. pacat ca sunt pietre mari la intrare.
Vila are toate dotarile: aer conditionat peste tot, bucatarie utilata, frigider imens, masina de rufe si zona de uscat, masina de spalat vase. Din pacate nu aveti nici macar un zahar sau sare. trebuie cumparat tot. De la un mall de la 10 km distanta. Asa ca - trebuie sa inchiriati masina.
Toate sunt foarte scumpe. Si mancare si benzina si excursiile. Tot.
Insula e frumoasa, dar noi nu prea am avut noroc cu vremea.
Nu va duceti in Mauritius in ianuarie!!!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
am gatit noi
Trimis de simona69 in 07.02.23 16:53:55
- A fost prima sa vizită/vacanță în MAURITIUS
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: -20.12215894 S, 57.75405308 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Eastern Blue Luxury Apartments [Poste Lafayette], MAURITIUS [INSULA]" (nou-creată pe sait)
”Nu va duceti in Mauritius in ianuarie!!!
Ai putea da mai multe detalii?
@webmasterX: ploua. Ultimele zile a plouat torential. Si insula se inunda. Drumurile inguste devin mai inguste. nu poti sa ajungi la toate obiectivele pt ca sunt inchise. e trist si umed