Am stat de mai mute ori la hotel du Cygne in Beauvais, intotdeauna in trecere intre doua avioane.
Hotelul e vechi, cam prafos, cam incropit cu ce s a gasit ca mobilier, scarile scartaiie, dar pentru o noapte merge. Baile sunt curatele, nimic de zis.
Nu v-as recomanda micul dejul care e sumar, incropit din ce poate fi mai ieftin; mai bine coborati si luati un croasant proaspat si o cafea excelenta la una din cafenelele de alaturi.
Hotelul este ultracentral, foarte aproape de impunatoarea catedrala din Beauvais- ce merita vizitata, si chiar pe strada comerciala. Majoritatea firmelor populare de haine se gasesc acolo, dar si unele mai cu pretentii, plus Galeriile Lafayette la doi pasi de hotel. Pentru cine are putin timp intre doua avioane, se poate face un shopping rapid si eficient, mai ales in perioada de solduri. Asta ar fi marele avantaj al hotelului.
Trimis de anami in 29.07.12 00:10:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anami); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.