am plecat seara pe 10 iunie din Severin la ora 21, iar dimineata la ora 8:30 am fost la Keramoti, am preferat un traseu mai lung cam cu 160-170 km prin Serbia- Macedonia decat prin Bulgaria, am trecut granita cu Serbia pe la PF II, in cca o ora am ajus la Negotin,
drumul Severin PF II este net superior drumului PF I - Negotin, plus ca nu am gasit nicio masina in vama cand am trecut, apoi am tinut directia Nis, de aici pe autostrada taxa 2 E, in Macedonia am Platit de 3 ori cate 1 E,
se lucraeza la autostrada din Macedonia asa ca circulati cu grija, am alimentat la ultima statie peco din Macedonia, am platit direct in E su si pret afisat in E, apoi am mers in directia Salonic - Kavala, dupa Salonoc am platit taxa de autostrada 2 E pana la Keramoti,
la intoarcere am folosit acelas traseu dar putin deviat cu plimbari prin Kavala si Salonic.
Trimis de vxp in 06.08.12 14:21:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vxp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Stai linistit, la autostrada din Macedonia se lucreaza permanent...
Si acum doi ani, si anul trecut si anul acesta si... in urmatorii ani... Parca ar fi romani...
anul trecut am fost tot pe aceeas autoastrada si nu se lucra la ea, ma refer la potiunea de autostrada unde sunt despartite.
@vxp: unde sunt despartite intr-adevar nu se lucra... Se lucra insa unde sensurile de mers sunt alaturate.
Nu mai conteaza, am vrut sa spun ca pe acea autostrada se lucreaza tot timpul.
Mai schimba si ei tronsoanele de reabilitare, ca nu or sa stea in acelasi loc...
- Jun.2024 București – Thasos și retur - 2024 — scris în 03.07.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Thassos Golden Beach - te surprinde mereu — scris în 27.06.20 de rufus din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Drumul spre Thasoss — scris în 14.07.19 de sandi67 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Experienta noastra la feribot si cum am mancat — scris în 08.08.18 de gabriela.iancu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Drum Thassos iulie 2018 — scris în 16.07.18 de userbusy din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Prima data in Thassos! — (1) Drumul spre Grecia — scris în 27.07.18 de troutpwi din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Thassos - drumul cu mașina — scris în 03.09.17 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ