A 4- a oara in Duni (vezi impresii, vezi impresii), prima oara 7 nopti in Holliday Village. Drumul pe la vama Giurgiu-Ruse, Schumen, Burgas, Sozopol, Duni, ok, cca 4 ore jumatate.
Daca aveti cazate in Holliday Viilage, exista 2 variante sa vi se ofere camera dubla in hotel Laguna, Romance, Coral sau Floral, ori in apartamentele din vilele Rennaisnce, Paradise.
Mare grija, cereti la vile, camere cu nr. mare, respectiv de la 550 in sus, ca sa fiti cat mai aproape, altfel mergeti, mai bine zis urcati zilnic sute de metri sau trepte.
La vile (cum am stat noi), apartamentul este ok, compus din living (canapea extensibila unde pot dormi 2 persoane + aveam si un coltar) si dormitor (pat dublu matrimonial).
Curat, prosoape schimbate zilnic, curatenie, astrenuri schimbate la 3 zile..., aer conditionat in ambele camere (in cazul nostru), in vilele mai micute doar cu cate 2 apartamente aveau un sg. aer, ... daca aveti norocul sa stati la parter, beneficiati de o terasa mare, la etaj doar balcon.
Masa ok, diversa, gratare zinic, mancare gatita 3-4 feluri cel putin, aperitive, salate, dulciuri, fructe, unele seri sunt festive, noi am prins o sambata festiva cu fantana de ciocolata (spre deliciul fiicei mele), seara pescareasca (somon, calamari, creveti), etc...
Plaja este cam departe dar verdeata si curatenia resortului compenseaza cu drumul strabatut.
Distractia ok, spectacole la amfiteatru, joia beach party, cu mancare si bautura inclusiv pe plaja, entertaiment ziua la piscina de la Marina, sport, aerobic, kangoo, volei. Noi am jucat dimineata tenis, terenurile sunt ok. Gasesti atat distractie cat si relaxare...
La plaja nu prea ai sanse sa gasesti sezlonguri libere in primul rand, deoarece in general romanii le "rezerva", in rest ok...
A stat cineva cu noi in aceeasi perioada ca si acum 2 ani in Holliday Village (familie cu fetita), daca se recunoaste sa lase un "comment", mi-ar face mare placere!!
Trimis de marie* in 06.08.14 13:01:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena (Gergana, Laguna Beach, Sandy Beach, Ralitza), Nisipuri (Astera, Atlas) Riviera, Sunny Day (Marina), Sunny beach (Iberostar, Victoria palace), Obzor (Club Miramar)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marie*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@marie: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jun.2023 Sejur satisfacator — scris în 30.06.23 de ux129521 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Village Holiday Duni, l-as mai alege inca o data — scris în 29.12.21 de dantonela06 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Din nou bine la Duni, orice-ar zice unii — scris în 09.08.21 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Depinde cu ce asteptari / experiente vii inainte... [... ] — scris în 01.08.21 de viorel.rusu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Nu mai e ce a fost — scris în 10.07.21 de CL TEMPO din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 E mai bine, oricum le aDuni — scris în 10.08.20 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 ”Mai Duni acolo o dată!” — scris în 31.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ