Am locuit doua nopti, una la ducere catre Praga si alta la intoarcere in camere cu numere diferite dar la fel ca aspect.
Aspectul general este acela de ghetou realizat din garsoniere asamblate precum cutii de chibrituri cu spatii de cca 12 mp cu structura numai din plastic.
Baia de cca 1.5 mp in care este inglobat si WC (tot din platic) cu un dus care stropea intocmai ca robinetul de la chiuveta bucatariei si care, atunci cind tragi apa scoli toti vecinii; cu un pat dublu iar deasupra un pat suprapus ca in armata; cu o chiuveta din plastic si o oglinda, cu TV nefunctional; cu o fanta deasupra ferestrei prin care intra frigul de afara.
Totul da senzatia de cazarma de campanie unde orice zgomot este transmis imediat vecinilor.
Micul dejun se face cu"tiraie tava"pe care o gasesti"utilata"cu un pachet de unt si gem, o cana iar noua n-i s-a oferit produse-unt si pateu-cu termen iesit din perioada de garantie.
Am fost foarte nemultumiti de conditiile oferite.
Trimis de theosandu in 29.12.14 03:02:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Budapesta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (theosandu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@theosandu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@theosandu: În august 2016, în prima noapte a unui circuit, am fost și eu cazată la Hotel Drive Inn - Budapesta. Nu pot spune că m-a încântat, dar are totuși un aspect vesel, inedit. Pare făcut anume pentru tineri. Fiind single, pe mine nu m-a deranjat nici spațiul care poate fi cam mic pentru un cuplu (ce să mai spun dacă mai există și un copil) și nici baia în care intram ca într-o cabină telefonică.
Pentru o noapte de tranzit, Hotel Drive Inn nu cred că poate supăra pe cineva. Fiind ieftin și situat foarte aproape de autostradă, pentru că - așa modest cum este - poate totuși găzdui grupuri mari, Hotel Drive Inn din Budapesta pare a fi preferatul agențiilor turistice românești.
- Aug.2016 Hotel Drive Inn - Budapesta — scris în 01.09.16 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Pentru o noapte, chiar potrivit — scris în 25.11.15 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Un hotel relativ bun pentru o noapte — scris în 14.10.10 de ileanaxperta* din BUCURESTI - RECOMANDĂ