Este foarte bine pozitionat Lexington Av cu 51 St, aproape de Central Park de 5th Avenue, de Times Square; am stat si in 2007 la acelasi hotel si consider ca e cel mai bun pret/zona/calitate.
E cotat la 3 stele dar comparativ cu cele de la noi are servicii de 4 zic eu, camerele sunt spatioase, baia la fel, nu prea ai mare priveliste ca este pozitionat intre alte cladiri dar nici nu ai nevoie, la NY trebuie sa umblii:)
Au la parter o cafenea anexa unde poti lua micul dejun la preturi bune, deasemenea la iesirea din hotel este metrou.
Se plateste cu cardul de aici fara nici o problema, nu trebuie sa te astepte nimeni la aeroport este flat fare intre JFK si Manhattan anul trecut era 50$.
Trimis de franktem in 26.06.09 16:18:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (franktem); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.75693460 N, -73.97206190 W - CONFIRMATE
De curiozitate, cum ai facut rezervarea si la ce pret? Am vazut ca se poate rezerva acest hotel si pe amfostacolo. ro, prin booking. com. (pe booking figureaza la 4 stele, nu stiu daca o fi vorba de acelasi hotel)
Rezervarea am facut-o direct pe siteul lor:
Din ce am vazut la ei (US) nu folosesc agentii pentru deplasarile in tara, intra direct pe hotelul care il vor si fac rezervarea, easy.
Parca 240$, dar nu mai stiu sigur. Intra le ei pe site:
@franktem: Buna ziua, reviewul dvs a fost util cazarea a fost conform asteptarilor, intradevar scump nu am reusit sa calculez exact deoarece făcea parte dintr-un pachet turistic, conform estimari undeva intre 110 usd si 140 usd, dar asta este NYC la cazare fff scump
- Feb.2016 Hotel Doubletree — scris în 21.02.16 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ