Un sejur de 7 zile extraordnara.
O sa fiu forte sincer!!! Ma surprinde faptul ca sunt turisti care nu sunt multumiti cu servicciile complexului Grand Hotel Varna.
Eu si acum cred ca au fost altundeva.
Am dat nota 10 pentru tot ce am primit pentru 480 Euro.
Unii nu stiu sa calculeze ce poate sa intre in pretul acesta.
Trebuie sa semnalez faptul ca a fost o promotie.
Nu am avut niciodata sentimentul ca imi lipseste ceva.
Si anul acesta la sfarsitul lui August sigur o sa ma intorc in comlexul Varna.
Cu asta cred ca am spus totul.
Va doresc un sejur placut si va recomand cu mare drag oricare Hotel din comlex.
Trimis de KUBY in 18.07.13 19:15:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (KUBY); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@KUBY: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@KUBY:
Te-aș fi crezut acum șapte ani, când l-am văzut, mi-a plăcut, dar drumurile m-au purtat în alte direcții. Am revăzut hotelul vara trecută, iar trecerea anilor peste el era mai mult decât evidentă. Păcat de poziția extraordinară a acestuia fix pe plajă.
” De sapte ani merg de doua ori pe an in Bulgaria deci cred ca am termen de comparatie.
Pentru a înțelege mai bine recomandările tale, ar fi fost poate util de enumerat și celelalte paisprezece hoteluri bulgărești la care ai fost.
@KUBY - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Aug.2017 Niciodata nu voi reveni aici nici platit — scris în 05.01.18 de Chinezu81 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 2 stele cu indulgență — scris în 24.08.17 de CrisTinaTim din HARGHITA - nu recomandă
- Jul.2017 O vacanță dulce - amară. ???? — scris în 07.08.17 de Valentin Val din CORUNCA [MS] - nu recomandă
- Jul.2017 Atenție la bunurile de valoare, fură cameristele!!! — scris în 24.07.17 de Dragos40 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Totul peste aşteptări — scris în 10.06.17 de Gabriela_K din BOBâLNA [HD] - RECOMANDĂ
- May.2017 O vacanță super — scris în 08.06.17 de dtrualex* din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu recomand decât celor care sunt obişnuiţi cu parizer şi mâncare de cantină — scris în 30.08.16 de Eu acolo din BRAşOV - nu recomandă