Am plecat cu o oarecare indoiala dupa ce am citit impresii despre acest hotel dar spre surprinderea noastra totul a fost impecabil. Posibil ca hotelul sa fi fost renovat recent dar totul arata foarte bine, curat, personalul foarte amabil...
Acest hotel face parte dintr-un resort superb cu multa vegetatie bine intretinuta, restaurante cu specific la care ai acces... nu pot sa spun decat lucruri bune, animatia pentru copii a fost extraordinara.
Cred ca totul tine de firea fiecaruia pentru ca am auzit o duduie din DB care se vaicarea de "mizerie" si de faptul ca nu-si putea lasa masina la scara hotelului (locuri de parcare suficiente la cateva zeci de metrii) [.......] asa ca... concluzia e ca isi merita banii cu varf si indesat, daca nu mergi cu fite de 7 stele ai toate conditiile sa petreci un concediu perfect.
Trimis de bobu in 19.08.16 14:12:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bobu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22649029 N, 28.01196098 E - CONFIRMATE
@bobu - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 80&ridAnt=72355
- Jun.2019 Fara pretentii (totusi???) — scris în 16.06.19 de doinagherasim* din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Mai mult nu, decât da — scris în 08.08.18 de laur_stef din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Un concediu nereusit — scris în 08.08.17 de M. Mihaela din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2017 Hotel Dolphin — scris în 09.08.17 de casinuta din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Nu recomand! Hotel Dolphin 4* Constantin si Elena — scris în 29.07.17 de nicoplici din JILAVA [IF]
- Jul.2017 Cazare proasta si putină țeapă — scris în 24.07.17 de viviserifu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 O vacanţă reuşită — scris în 23.07.17 de LauraComan din BUCUREşTI - RECOMANDĂ