Sejur-2009 Hotel Dolfin (4*-oare?)
M-am intors ieri din sejurul la hotel Dolfin si incerc sa scriu impresiile cat sunt inca vii in memorie, caci incetul cu incetul acestea or sa se estompeze. Am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv si cat de scurt se poate.
Drumul - bun (pe ruta Ploiesti-Slobozia-A2-Vama Veche-Konstantin si Elena), cu exceptia a vreo 20 km la intrarea in Bulgaria care este cam denivelat. In Konstantin si Elena GPS-ul m-a dus fara probleme pana in fata hotelului. Mai este o ruta mai scurta (cu aprox. 75 km) prin Calarasi-Dobrici dar banuiesc ca drumurile nu sunt la fel de bune ca pe ruta pe care am mers.
Hotelul-pozitionat intr-un cadru natural excelent, cu parc foarte frumos in spate si cu fata spre hotelul Dolfin Marina si implicit spre mare. Hol mare cu lobby bar si receptie; mobilierul din hol foarte incomod, insuficient si nu cine stie ce calitativ avand in vedere ca in hol era posibil si accesul la internet (gratuit wireless) ; la etajul 1 este dispus cafebarul (cu terasa) la fel de saracut in mobilier; la etajul 2 si 3 sunt mese de biliard si de tenis de masa; in tot hotelul pe jos e gresie (probabil pt. ca e mai usor de intretinut)
Camera-medie ca marime, totusi cam mica pt un hotel de 4*, mobilierul nou dar dispus destul de incomod, aer conditionat centralizat, tv cablu, telefon, seif, balcon cu 2 scaune + masuta plastic, uscator pt rufe; baia cu cabina de dus, uscator par (si aceasta cam mica pt 4*) ; accesul in camera pe baza de cartela care se foloseste si pentru accesul la energia electrica. Ca o paranteza cartelele se demagnetizeaza, numai poti deschide usa si trebuie sa te duci la receptie sa-ti incarce din nou codul pe ea.
Masa-restaurant interior, destul de mare, curat, dar as fi preferat sa aiba si terasa ca la hotel Lebed, Rubin sa poti servi masa in aer liber. Mancarea destula dar nu foarte variata, satisfacatoare daca nu esti pretentios; la baruri bauturile alcoolice bulgaresti destul de diverse si ok calitativ dar barmanii nu stiau sau nu vroiau sa prepare nici un fel de coktail; gustarile de la piscina se reduceau la niste saleuri si chipsuri; nu are restaurant a la carte (la 4* stele ar fi trebuit sa aiba)
Piscina si plaja-piscina mare, curata, intretinuta, sezlonguri si umbrele suficiente, diferite adancimi inclusiv sectiune pt. copii; plaja "south beach" nu foarte mare cu sectiuni bine delimitate pt. hotelurile din complex, ingrijita, apa cam adanca pentru copii cu sezlonguri si umbrele gratis.
Agrement si distractie petru familiile cu copii animatie (nu in romana) terenuri de joaca; pentru cupluri fara copii plimbari cu vaporasul, pescuit, party beach la hotel Grand Varna cu DJ, vizita la gradina botanica de marginea statiunii
Concluzii: - hotel recomandat familiilor cu copii si celor care vor liniste si relaxare (dealtfel am vazut foarte multi copii in hotel rusi, nemti, romani, bulgari) precum si celor care nu sunt foarte pretentiosi
- din experienta mea din alte hoteluri din Bulgaria (am stat la hoteluri de 3*+ si 4* in Nisipurile de aur) consider ca hotelul poate fi considerat cu indulgenta de 3*+ in niciun caz de 4*
Personal consider sederea mea la Hotel Dolfin, OK mai ales din perspectiva raportului pret/servicii care a fost unul super bun.
Trimis de deceneu in 05.09.09 17:55:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deceneu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.22649029 N, 28.01196098 E - CONFIRMATE
- Jun.2019 Fara pretentii (totusi???) — scris în 16.06.19 de doinagherasim* din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Mai mult nu, decât da — scris în 08.08.18 de laur_stef din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Un concediu nereusit — scris în 08.08.17 de M. Mihaela din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2017 Hotel Dolphin — scris în 09.08.17 de casinuta din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Nu recomand! Hotel Dolphin 4* Constantin si Elena — scris în 29.07.17 de nicoplici din JILAVA [IF]
- Jul.2017 Cazare proasta si putină țeapă — scris în 24.07.17 de viviserifu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 O vacanţă reuşită — scris în 23.07.17 de LauraComan din BUCUREşTI - RECOMANDĂ