In septembrie a. c. am fost a opta oara in Thassos, respectiv a doua oara pe anul 2013.
De fiecare data am fost foarte incantati de insula de smarald, de peisajele unice, plajele superbe si cazarea de vis. Din pacate, pentru luna septembrie, ne-am trezit cam tarziu cu rezervarea, si, in locatia in care mergeam de obicei, era totul ocupat. In aceasta situatie am apelat la rezervarea online prin booking.com, rezervand un apartament de 4 persoane si un studio de 3 persoane la Hotel Discovery, in Limenaria, luand in considerare scorul destul de mare care-l aveau din review-uri.
Mare greseala!!!
Neseriozitatea proprietarilor si nemultumirea fata de conditiile oferite a atins cote maxime, prin urmatoarele aspecte:
- mi-au fost retinuti banii integral de pe card, cu 4 zile in avans pentru apartament si studio, cu toate ca, in conditiile rezervarii, se specifica clar "plata la hotel", dar, probabil, stiind ce "confort" ne asteapta proprietarii hotelului au vrut sa fie siguri ca nu refuzam cazarea...
- cand am ajuns ni s-a spus ca in apartamentul nostru a fost cazat altcineva, asa ca ne-a dat alt apartament pentru prima noapte, ziua urmatoare trebuind sa ne mutam si pierzand cu acest mutat jumatate de zi de plaja
- cu toate ca am rezervat un apartament la parter cu acces direct la gradina, in loc de acesta, a doua zi, am fost mutati intr-un asa-zis apartament la subsol cu acces direct intr-un zid, aflat intr-un sopron (beci) si cu geamuri cat palma, dupa cum veti vedea si in poze.
- am rezervat si un studio triplu si am primit in loc o camera dubla, cu un pat pliant suplimentar extrem de incomod, aflat in acelasi sopron, anexa a hotelului, la demisol. Fiul meu s-a vaitat mult timp de dureri de spate, dupa ce a dormit in acel pat.
- in camere erau gandacii, mizerie si mirosea f. urat.
- conexiunea wi-fi era inexistenta din camerele aflate in acel sopron- anexa
Cand am atras proprietarilor atentia privind toate aceste neajunsuri au inceput sa tipe la mine si mi-au spus ca daca nu-mi convine sa plecam unde vrem ca oricum nu ne dau niciun ban inapoi:(
Nu-mi venea sa cred ca mi se intampla asa ceva in Grecia, unde imi fac concediile de 10 ani, datorita ospitalitatii fara de cusur a grecilor... dar si aici cred ca se aplica proverbul: "Nu exista padure fara uscaturi".
Un sfat sincer: EVITATI ACEAST ASA-ZIS HOTEL, daca nu vreti sa va ratati tot concediul, cum am patit noi.
Trimis de gabit in 07.10.13 16:15:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Limenaria - Anna Beach Hotel Paralia Katerini - Panorama Hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabit); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.62749300 N, 24.56747300 E - neconfirmate încă
@gabit@mail.com: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
@webmaster: Buna ziua.
Multumesc pentru urarile de bun venit.
Impresiile nu au fost spuse la suparare; inclusiv site-ul booking.com au considerat ca e necesar sa ne returneze o parte din bani, compensatie a fapului ca nu s-au respectat conditiile din rezervare.
Coordonatele hotelului sunt OK.
Multumesc.
@webmaster:
Buna ziua
Am schimbat notele la seturile de impresii nemaifiind note de "0"; o sa va rog sa-mi afisati si mie aceste note. Multumesc.
....
rezolvat