Dupa ce am analizat multe hoteluri si multe preturi pe internet, intr-un final am ales Hotel Dionysos care pe site-ul lor pare forte dragut si ingrijit. Am platit un avans de 95 euro pentru a ne face rezervarile si am asteptat ziua plecarii...
Cand am ajuns, receptia foarte frumosa, ca in poze. Un receptioner foarte simpatic ne-a condus spre camerele noastre cu vedere la piscina.
Am ramas socata! Camerele nu aratau DELOC ca in pozele de pe site-ul lor. Usa de la intrarea in camera arata de parca era cea de la ghena, numai ca vopsita mai frumos. Peretii aratau de parca au fost crapati, apoi chituiti de vreo 10 ori.
Dulapul nici macar nu avea rafturi, avea o bara cu 3 umerase si atat, nici nu aveai unde sa iti pui hainele.
Baia ingrozitoare! Nu pot spune ca era mizerabila, ca se vedea ca era curata, insa arata dezgustator, mai ales dusul.
Singurul lucru care arata ca in pozele de pe site, era piscina.
Imi pare rau ca nu am facut poze sa le pun sa vada lumea cum arata in realitate, insa asa de repede am fugit ca nu am mai avut cand. Am lasat si avans si tot si am plecat in cautarea altui hotel.
Nu va lasati pacaliti de pozele de pe site.
Pt cei care insa nu cauta neaparat conditii bune, camera avea aer conditionat, mini frigider si o bucatarioara facuta in holul de la intrarea in camera.
Ah, era sa uit, hotelul NU se afla la 120 m de plaja cum spune pe site, doar daca treci direct prin magazine, hoteluri si nici asa nu cred ca sunt 120 m
Trimis de sim0nica in 29.06.12 10:36:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Paralia Katerini
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sim0nica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.99824300 N, 23.57790400 E - neconfirmate încă
Articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
- Aug.2018 Dezamăgire maximă — scris în 04.09.18 de CocolinoC2 din BUCURESTI - nu recomandă