Urari pentru voi, cei mai noi prieteni ai mei
Desi normal era sa scriu aceste randuri acum o luna, cand, unii dintre voi mi-au facut frumoase urari cu ocazia sarbatorilor, o fac, totusi, azi.
In primul rand, vreau sa va spun ca, asternandu-mi, odata, nemultumirea pentru modul in care se face turismul in tarisoara asta, am ales s-o fac pe AFA. Pana atunci fusesem o ignoranta in ceea ce priveste acest site. Nu stiam "cu ce se mananca", adica nu stiam ca exista! Desigur, bunul Dumnezeu a stiut de ce, din cate posibilitati de a-mi exprima nemultumirea aveam, mi-a "deschis ochii" spre AFA.
Caci, imediat am fost "inconjurata" de ecouri, comentarii ale unor oameni pe care nu-i stiam, dar care s-au dovedit a fi atat de primitori!!!... Da, inca de la inceput, m-am simtit inconjurata de caldura voastra. Ca intr-o familie! Si asta s-a vazut si cand ne-am cunoscut "face to face" la Targ. Am fost uimita de atmosfera care se afla intre membri acestui site.
Apoi, din nou am fost uimita de multimea de mesaje primite din partea voastra, cu ocazia sarbatorilor. Totusi, din anumite motive (care nu au nicio legatura cu voi), pana aseara n-am mai deschis "Ghidul meu preferat- AFA".
Asadar, cu o mare intarziere, va rog sa primiti urarile mele pentru acest an.
In primul rand va urez sa fie pace deopotriva in jurul vostru si in voi!
Sa fiti sanatosi, voi si ai vostri, ca sa puteti pleca in calatorii cat mai interesante!
Sa aveti parte si de "resursele financiare si umane" necesare pentru a va putea indeplini visele!
Sa aveti inspiratie, ca sa ne puteti delecta cu scrisul vostru!
Se spune ca viata e o calatorie. Asadar, dragii mei prieteni de pe AFA, va urez ca, in 2012, sa aveti O CALATORIE PLACUTA!!!
Trimis de ela7 in 25.01.12 23:22:34
@ela7, iti doresc un an bun care sa iti aduca multe vacante frumoase si alte multe impliniri.
- Aug.2024 Atenţionare specială — scris în 20.08.24 de Michi din BUCURESTI
- Dec.2023 Crăciun atunci, Crăciun acum... — scris în 16.12.23 de AZE din SIBIU
- Nov.2023 500 — scris în 21.11.23 de robert din BUCURESTI
- Nov.2023 O mini Întâlnire AFA, așteptată de mult timp. — scris în 12.11.23 de pepsi70ro din CONSTANTA
- Oct.2023 De ce se scrie, se citeşte, se votează mai puţin reviewurile AFA? (II) — scris în 19.10.23 de Michi din BUCURESTI
- Oct.2023 De ce se scrie, citeşte şi votează mai puţin reviewurile AFA? — scris în 15.10.23 de Michi din BUCURESTI
- Aug.2023 Iulianic, primul user AFA care a postat 1000 reviewuri — scris în 30.08.23 de Michi din BUCURESTI