Veniți la Întâlnirea AFA – clipe de bucurie
Ce reprezintă Întâlnirile AmFostAcolo? Bucurie, oameni frumoși, schimb de impresii, locuri din România. Desfășurate anual în diverse regiuni ale României, Întâlnirile AFA reunesc, într-un hotel cu capacitate adecvată, membrii acestei comunități unite de interese turistice, istorice, culturale și spirituale.
Useri mai vechi sunt deja obișnuiți cu aceste Întâlniri, userii noi sunt așteptați să petreacă 2-3 zile în mijlocul unei comunități deosebite. Grăbiți-va, veți cunoaște mulți oameni valoroși. Chiar daca efervescenta anilor trecuți s-a mai estompat bucuria revederii este mare de fiecare dată. Chiar și cei care au participat la mai multe Întâlniri încă nu au reușit să cunoască pe toți participanții, de fiecare dată descoperi noi ’personaje’ în spatele ecusoanelor.
Veniți la Întâlnirea AFA, sigur veți descoperi persoane cu interese și pasiuni asemănătoare. E normal sa ai emoții înainte de prima întâlnire, dar de la primul contact cu prezidiul de întâmpinare îți vei da seama că poți uita de griji.
Prima mea Întâlnire AFA a fost cea de la Cinciș-Hunedoara (2016) - am ajuns în timpul focului de tabără și a mesei tematice pusă la cale de participanți cu bunătăți din zona fiecăruia. Am fost imediat identificat și integrat în mulțime. După o scurtă perioadă, ajungi să cunoști mai mulți oameni, unii îți par vechi prieteni, citindu-le de ani de zile articolele. După aceea am participat la mai multe Întâlniri: Alba Iulia, Herculane, Păltiniș, Gura Humorului. Fiecare a fost frumoasă în felul ei!
Excursiile organizate cu autocarul în zona înconjurătoare aduc clipe frumoase și vizite în locuri noi, pentru unii. Uneori s-au organizat concursuri gastronomice pe regiuni, de multe ori tombole. Petrecerea principală aduce muzica bună, dans și veselie.
Fiecare participant rămâne în suflet cu amintiri frumoase, cu multe fotografii și mici suveniruri.
Organizatorul, Cornel, se străduiește să aleagă ce e mai bun pentru toată lumea (și se cunoaște faptul că acest lucru este imposibil), să unească o comunitate animată de aceleași pasiuni - călătoriile și să creeze legături între oameni frumoși.
Nu mai ezitați, Întâlnirea comunității AFA vă așteaptă. Sunt multe de scris... Mai completați voi...
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de tata123 🔱 in 17.01.26 22:00:45
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Din viața comunității AmFostAcolo, DE LA LUME ADUNATE - COMUNITATE" (deja existentă pe sait) - rubrică cu regim de votare +/-1PMA
@tata123 🔱: Completez eu, ca una care mi-am dorit să particip din 2018, dar nu mi-a ieșit decât în 2025. Ai dreptate cu emoțiile, eu nu am dormit în noaptea anterioară și nu îmi venea să cobor din mașină!
Cum bine zici, emoțiile au zburat rapid. Bine, întâi s-au multiplicat când am aflat pe cine am cunoscut prima dată: @doinafil, @doinița, @crismis!! Întâlnire de gradul zero!
Căldura lor a fost magică, apoi a fost ușor. Și minunat.
Nu pot să nu repet cât am fos de onorată când ai venit să facem cunoștnța!!!
@all: Are dreptate @tata123: întâlnirile AFA sunt prilej de cunoaștere personală, de depănat amintiri și culegere de informații, dar mai ales de bucurie! Cei care nu ați participat niciodată: nu vă faceți griji, veți vedea cât de bine vă veți simți!
- Dec.2025 Urare pentru AFA-isti — scris în 30.12.25 de Dan&Ema din CLUJ-NAPOCA
- Mar.2025 Un fel de comeback — scris în 06.04.25 de roxxie din ROMAN