PLUSURI: camera mare, balcon mare, frigider, curatenie zilnic, schimbat lenjerie la 3 zile, vedere la mare, piscine curate, jacuzzi (cu program), lcd (cam mic pt camera), plaja, mic dejun acceptabil
MINUSURI: "usor" miros la baie, cadita de dus mica, loc de servire al mesei mic, distanta mare pana la taverne (pt mers pe jos cu copii - aprox. 2 km), plaja cu pietre si arici (nerecomandat pt cei cu copii mici), mic dejun saracacios (in special in fructe, cafea ff slaba), A/C slab la unele camere, aparate defecte la sala de sport, loc de joaca pt copii inexistent (doar nisip), lipsa muzicii ambientale la piscina si bar, wifi ff slab (deseori nefunctional)
Hotelul si camerele arata ca in pozele de pe site, mai putin plajele, care sunt: Tripiti, Metalia si Limenaria
Trimis de radar in 02.07.14 12:05:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@radar: Este cumva vorba despre acest hotel: hotel-diamond.gr/en?
Mulţumesc.
Mutat în rubrica "Diamond Hotel [Limenas], THASSOS" (nou-creată pe sait)
Dacă sejurul a avut loc la un alt hotel, rog autorul să ne scrie la care.
#webmasterX
da. acesta este hotelul.
#webmaster
coordonatele sunt foarte bune. locatia nu este Limenas, ci Limenaria (ma refer la rubrica). voi revenii si cu foto.
- Jul.2017 O vacanta reusita — scris în 01.08.17 de avdinache din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Murdarel in camere... — scris în 10.07.14 de maxx76 din BUCURESTI - RECOMANDĂ