A fost dragoste la prima vedere - primul site pe care am intrat - am fost fermecata din primele 10 secunde de site-ul hotelului (in general cand caut o vacanta imi ia 3 - 4 zile pana gasesc ceva pe placul meu) caut pret si conditii - macar in concediu sa fim queen si king:)
Deci revin la hotel - pentru ca deschisesera doar cu o luna inainte - arata impecabil, era lume putina si nu am stat la coada la masa nicio secunda.
Mancarea foarte buna, am avut placerea in fiecare seara sa stim exact ce mancam pentru ca o doamna care nu vorbea foarte bine engleza dar era foarte amabila si placuta, statea langa noi pas cu pas si ne explica cu lux de detalii meniul.
Hotelul din cate am inteles a fost amenajat de un arhitect faimos grec - se vede din avion ca propietarii au lasat totul pe mana lui.
Cel mai mare defect este ca nu are plaja, trebuie sa traversezi soseaua, plaja de peste drum este f ingusta, murdara si incomoda.
Fiind 30 de persoane in tot hotelul nu aveau echipa de animatori.
Pentru noi a fost cea mai frumoasa vacanta de vara de pana acum.
Recomand hotelul celor care apreciaza design-ul, linistea si mancare buna.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Antonia G); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.90253100 N, 27.25577000 E - neconfirmate încă
Ma bucur ca v-ati simtit bine . Prin ce se deosebeste hotelul acesta de altele - ca arhitectura ?
Este minimalist, simplu, elegant si foarte deosebit.
Holul hotelului este capitonat cu muschi, plante cataratoare, si alte plantute = perete viu.
Pe post de lampa un cal marime naturala - palaria lui e abajurul.
Contrastul dintre auriul fotoliilor si verdele inchis este pus in valoare foarte bine de albul stralucitor al marmurei.
In camera totul e alb, tablia patului e decupata dedesubt e oglinda.
Mi-a placut mult - cel mai graitoare ar fi pozele...
Felicitari pentru alegere si asteptam pozele tale.
Lampadarele "cai" au fost create de "Mooi design" si au facut parte dintr-un poriect in Praga - Boutique Raf. De atunci ideea a fost preluata de multa lume, cu sau fara stirea creatorului. In original caii sunt negri.
foarte frumos hotelul. Ati calatorit prin agentie sau ati rezervat direct la hotel? Poate in viitor isi vor amenaja si plaja pentru ca e pacat de frumusetea hotelului... Masa, in ce fel se alege: mic- dejun inclus, demipensiune sau AI?
Am fost prin agentie, poti sa rezervi si direct la ei.
Nu au cum sa amenajeze plaja la mare pt ca terenul pe care e construit hotelul practic e limitat de sosea si nu e lipit de mare, plaja e publica oricine poate face plaja acolo.
Cred ca poti opta pt orice pachet - daca vrei poti sa ai doar mic dejun, noi am avut dempensiune.
E la 15 min de oras statia de autobuz e in fata hotelului.
Referitor la plaja am vizitat cateva zone si nu m-au impresionat cu nimic ( Mamaia e parfum pe langa ce am vazut acolo) una singura mi-a placut cu nisip fin si destul de lata - trebuie sa platesti 4 euro/persoana pt umrela si chezlongue.
Multumesc pentru raspunsuri.
La Oceania, in Nea Moudania, tot la 5 stele, au facut minuni dintr-o plaja tot super ingusta si neamenajata la deschiderea hotelului. (cel putin asa mi-au povestit cei care au fost acolo acum cativa ani cand s-a deschis hotelul) Acum , de exemplu, ca sa faciliteze intrarea in apa, printre pietre si arici de mare, au construit o punte cu saci de nisip pusi in apa, care te duc pana in larg unde nu mai sunt stanci si nici vietati intepacioase la tot pasul. (pe mine tot m-a ciupit o meduza dar ...am supravietuit)
@Antonia G - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.