Tranzit in Salonic - cazare excelenta
Hotelul ales pe baza impresiilor postate pe diverse site-uri a fost conform asteptarilor: curat, spatios, cu personal amabil, foarte bun pentru tranzit (Bucuresti- Meteora).
Locatia este una convenabila pentru cei care au nevoie de o noapte linistita in care sa se odihneasca si sa porneasca a doua zi la drum (sau poate a treia zi… depinde).
Asa cum se prezinta si pe site, am gasit o piscina mare si curata (noi am preferat sa tragem o fuga pana in Salonic pt. a-l vizita, asa ca nu am referinte despre temperatura ape), personalul de la receptie f. amabil, cazarea s-a facut imediat in camera tripla solicitata - camera mare, curata, cu un pat matrimonial extrem de confortabil, TV, frigider, AC, baie imensa, prosoape, papuci de camera.
Micul dejun se serveste pe terasa aflata la ultimul etaj al cladirii (2 sau 3? nu mai stiu), destul de diversificat si bun, iar personalul din bucatarie vorbea limba romana.
Singurul dezavantaj al acestui hotel este locatia (dar la ceea ce cautam noi, nu l-am privit ca pe un minus) – respectiv zona industriala din apropierea orasului Salonic, in apropierea unor hale aflate in constructie, la care nu stiu daca se mai lucra pt. ca noi am fost cazati intr-o seara de sambata, a doua zi dupa micul dejun am plecat, si nu am vazut miscare in zona.
Tot in legatura cu locatia, e bine sa aveti un GPS pt. ca nu exista indicatoare!!
Fotografii nu am facut la acest hotel, dar cele de pe site-ul oficial reflecta realitatea.
Trimis de laura_cb in 16.07.14 10:44:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laura_cb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.