Despre BAGAJE pe avion si transport offline
Constatam cu totii ca pretul transportului unui bagaj mediu (15-20 kg) a devenit mai mare decat pretul pentru pasager.
Nu numai la low cost ci chiar si la companiile de linie.
Ce putem face in aceste conditii?
Unele companii low cost au niste "faciltati" gen "WIZZ Priority" in cadrul carei poti lua un troler mediu (55 x 40 x 23 cm) cu vreo 60 Euro pe segment (Otopeni - Roma, de exemplu). Dar tot e foarte scump.
Am mai auzit de o solutie ieftina, dar cu oarecare risc. I-am zis "offline" in titlu. Trimiti un bagaj prin transport auto catre Roma, in cazul meu, si faci o rugaciune sa ajunga la timp pentru a-l putea recupera si folosi pe durata sejurului. Pentru retur asemanator.
Este relativ ieftin. Am gasit o companie ca transporta la 1 Euro / kg. Altele se duc catre 2 Euro / kg.
Stie cineva despre asta? Are cineva experenta pe care poate si doreste sa o impartaseasca?
Multumesc pentru orice informatie, idee, sugestie utila.
Trimis de ATX in 21.03.24 15:26:42
Regulamentul interzice menționarea explicita a numelor firmelor, cu excepția companiilor aviatice.
Orice referire la o anumită astfel de firma se poate face, astfel, doar prin mesaje private - PM
- May.2019 Cele mai bune / cele mai proaste aeroporturi din 2019 — scris în 15.05.19 de Nicu din TIMISOARA
- May.2017 Tarif call center Wizz Air 0,62 Euro sau 0,012 Euro/minut? — scris în 18.05.17 de dalumian din BUCURESTI
- Sep.2016 Liniile aeriene Turkish Airlines, calitate si incredere — scris în 04.11.16 de MirelaV din CODLEA
- Jul.2016 Drepturile pasagerilor din transportul aerian — scris în 02.08.16 de Gratian* din ORADEA
- Jul.2016 Călătoria cu avionul. Așa nu! — scris în 09.07.16 de robert din BUCURESTI
- Apr.2015 Experienţa Blue Air - Bucuresti - Larnaca şi retur — scris în 24.04.15 de GabrielaG din BRASOV
- Dec.2014 Tarom [Frankfurt - Bucuresti - Frankfurt] - cu bune si cu rele — scris în 26.04.15 de Michaell din HONOLULU