Deci: Vacanta in Egipt, Hurghada, noiembrie 2019
Cazare Desert Rose - all inclusive.
Desi am plecat cu asteptari minime realitatea a fost mult dincolo de temerile noastre.
O sa incep prin a spune ca locația este super frumos conceputa, barurile si terasele se imbina cu piscine super generoase si cu verdeata bine intretinuta.
Plaja este cu intrare lina, iar in apa gasesti un recif de corali plin de pesti de toate culorile.
Curatenia este exemplara, atat in resort cat si in camere. Personalul este mereu zambitor si dornic sa te ajute.
Mancarea este foarte diversificata, de la sushi si file de somon până la rata umpluta si curcan rotisat, ceea ce personal nu am mai intalnit in alte resorturi.
Pot spune ca Desert Rose este una din putinele destinatii de unde am plecat perfect multumit.
Recomand 100%!!!
Trimis de mihaiborsos in 03.12.19 22:07:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaiborsos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
- Sep.2024 Desert Rose continua sa ne uimeasca prin tenacitatea de a-si multumi oaspetii — scris în 17.09.24 de melania67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Nu as mai repeta experienta — scris în 31.10.23 de ux131338 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2023 Potrivit pentru familii cu copii si relaxare — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Foarte frumos — scris în 25.09.23 de ux130809 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hurghada, Desert Rose in august... — scris în 28.08.22 de sologiuc eugen din LANDSHUT - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Boarea de la Desert Rose — scris în 15.08.22 de doina-goga* din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Prima data în Egypt — scris în 28.06.22 de ana mari din BRAșOV [BV] - RECOMANDĂ